ΟΛΑ ΕΥΒΟΙΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΟΤΗΤΑ
  • ΧΑΡΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
  • ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
  • ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ... ΚΛΙΚ
  • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΧΡΗΣΙΜΑ
    • Χρήσιμα Τηλέφωνα
    • Δρομολόγια ΚΤΕΛ Εύβοιας
    • Δρομολόγια Τρένων
    • Δρομολόγια Πλοίων

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΝΙΚΟΣ ΡΑΒΑΝΟΣ: Εχω σερβίρει ακόμη κι ένα κουλούρι στη μέση! 9 Νοεμβρίου 2023

ΝΙΚΟΣ ΡΑΒΑΝΟΣ: Εχω σερβίρει ακόμη κι ένα κουλούρι στη μέση!
Ο επιχειρηματίας στην Κάνηθο θυμάται ένα ευτράπελο περιστατικό και απαντά σε ερωτήσεις του Olaevia.

Cafe στην Κάνηθο διατηρεί ο Νίκος Ραβανός με καταγωγή από τη Βόρεια Εύβοια και έχει ξεκάθαρη άποψη για το επιχειρείν, αλλά και τα τεκταινόμενα στη Χαλκίδα.

Μάλιστα, θεωρεί πολύ σημαντικό να μην φεύγει ούτε ένας πελάτης δυσαρεστημένος από το μαγαζί του, ακόμη κι αν του ζητήσει ...μισό κουλούρι Θεσσαλονίκης. 

Το OlaEvia.gr είχε μία σύντομη, αλλά ενδιαφέρουσα συνομιλία μαζί του. Διαβάστε παρακάτω τι μας είπε. 

1) Τι πιστεύεις ότι χρειάζεται η Χαλκίδα για να ανακάμψει οικονομικά;

Υστερεί στην οργάνωση! Οι αρμόδιοι πρέπει να έχουν ένα πλάνο με στόχο να φέρουν περισσότερους επισκέπτες στη Χαλκίδα. 

2) Δηλαδή τι περιμένεις από τους νέους τοπικούς άρχοντες;

Να παράγουν ουσιώδες έργο! Να φτιάξουν την πόλη, γιατί είναι αρκετά παραμελημένη. Καλύτερα πεζοδρόμια, περισσότερα φώτα στο κέντρο και τις συνοικίες και μεγαλύτερη έμφαση στην καθαριότητα είναι τα κυριότερα από αυτά. Μια νέα καλύτερη εικόνα θα φέρει και νέους επισκέπτες στη Χαλκίδα  

3) Η νέα γενιά των εργαζομένων εμφανίζει μεγαλύτερη θέληση για δουλειά;

Οχι, σε καμία περίπτωση. Θέλουν μια ...αρπαχτή, για ένα χαρτζιλίκι και να μην έχουν ευθύνες. 

4) Θα πουλούσες την επιχείρησή σου, αν έπαιρνες ένα ικανοποιητικό ποσό;

Εννοείται. Με τα χρήματα που θα έπαιρνα θα έκανα κάτι άλλο, που θα αγαπούσα εξίσου, όπως αυτό εδώ το cafe. 

5) Πώς χαρακτηρίζεις τους Χαλκιδέους ως καταναλωτές; 

Ο Χαλκιδέος αναζητάει πλέον το ποιοτικό κι ας το πληρώσει λίγο παραπάνω. Θέλει να πιει καλό καφέ και να φάει ένα προσεγμένο σνακ. Αν του τα δώσεις αυτά, τότε έχεις έναν ευχαριστημένο πελάτη. Εννοείται, πως παίζει μεγάλο ρόλο και η εξυπηρέτηση. 

6) Θυμάσαι κάτι περίεργο που σου έχει ζητήσει ένας πελάτης;

Ναι, πριν λίγους μήνες μπήκε ένας κύριος στο μαγαζί και μου ζήτησε μισό κουλούρι Θεσσαλονίκης. Με χαμόγελο του είπα: "Καλά κάνετε και τρώτε μισό κουλούρι, γιατί σύμφωνα με τη διαιτολόγο μου, ένα κουλούρι Θεσ/κης ισοδυναμεί με 4 φέτες του τοστ. Αρα, το μισό με 2 φέτες. Αυτόματα παίρνετε λιγότερες θερμίδες".

Πιάνω, λοιπόν, ένα μέτρο από την κουζίνα και ξεκινάω να μετράω για να το κόψω ακριβώς στη μέση. Ο άνθρωπος με κοιτούσε με απορία, αλλά χαρούμενος που τον εξυπηρέτησα σε αυτό που ήθελε. Δεν χρειάζεται να πω ότι τον κέρδισα ως πελάτη και έρχεται καθημερινά στο μαγαζί μου.



  • Δείτε επίσης

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΕΪΜΕΝΗΣ: Οι νέοι να παθιάζονται με αυτό που κάνουν! ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΕΪΜΕΝΗΣ: Οι νέοι να παθιάζονται με αυτό που κάνουν!
    ΝΑΣΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΔΗΣ: Η Χαλκίδα θέλει ένα καλό branding και οι επιχειρήσεις ξεκάθαρο όραμα! ΝΑΣΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΔΗΣ: Η Χαλκίδα θέλει ένα καλό branding και οι επιχειρήσεις ξεκάθαρο όραμα!
    ΠΟΛΥ ΤΣΕΚΟΥΛΗ: Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στο χώρο των οπτικών ΠΟΛΥ ΤΣΕΚΟΥΛΗ: Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στο χώρο των οπτικών
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΡΚΟΣ: Θα γινόμουν δημόσιος υπάλληλος, αν γύριζα τον χρόνο πίσω... ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΡΚΟΣ: Θα γινόμουν δημόσιος υπάλληλος, αν γύριζα τον χρόνο πίσω...
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΜΤΖΑΔΕΡΙΑΣ: Στανταράκι τα 12ωρα, αλλιώς δε βγαίνει η δουλειά - Τα παιδιά μας είναι το μέλλον της επιχείρησης ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΜΤΖΑΔΕΡΙΑΣ: Στανταράκι τα 12ωρα, αλλιώς δε βγαίνει η δουλειά - Τα παιδιά μας είναι το μέλλον της επιχείρησης
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΚΑΣ - ΣΤΕΛΛΑ ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ: Το Click away, η αυστηρή κριτική των παιδιών τους και το τέλος της πανδημίας ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΚΑΣ - ΣΤΕΛΛΑ ΚΡΑΒΑΡΙΤΗ: Το Click away, η αυστηρή κριτική των παιδιών τους και το τέλος της πανδημίας
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ - ΓΙΩΤΑ ΣΤΟΥΠΑ: Καταστροφικό ένα δεύτερο lockdown - Η εξέλιξη είναι το μυστικό ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ - ΓΙΩΤΑ ΣΤΟΥΠΑ: Καταστροφικό ένα δεύτερο lockdown - Η εξέλιξη είναι το μυστικό
    ΜΑΤΑ ΚΟΥΤΡΑ: Εμπιστεύομαι το ένστικτό μου για κάθε επαγγελματική κίνηση μου ΜΑΤΑ ΚΟΥΤΡΑ: Εμπιστεύομαι το ένστικτό μου για κάθε επαγγελματική κίνηση μου
    ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΚΙΚΑΣ: Φοβάμαι ότι δεν θα κρατηθεί ο κόσμος στο σπίτι, αν πάρει παράταση η καραντίνα ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΚΙΚΑΣ: Φοβάμαι ότι δεν θα κρατηθεί ο κόσμος στο σπίτι, αν πάρει παράταση η καραντίνα
  • διαφημιστείτε εδώ
ΟΛΑ ΕΥΒΟΙΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
  • ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το olaevia.gr είναι ο πιο έγκυρος επαγγελματικός κατάλογος για την Εύβοια με την υπογραφή της Ευβοϊκής Γνώμης και του egnomi.gr. Περιηγηθείτε στις σελίδες του και ανακαλύψτε τις επιχειρήσεις του νομού, αλλά και διαβάστε ενδιαφέροντα νέα της αγοράς

(c) olaevia.gr 2023 - All rights reserved. Ανάπτυξη: Hyper Center