Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/olaevia/public_html/content/inc/functions.inc.php on line 1664
Ετοιμαστείτε για cocktailάρες στη Χαλκίδα!

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/olaevia/public_html/content/inc/functions.inc.php on line 1664

Ετοιμαστείτε για cocktailάρες στη Χαλκίδα!

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθεις, έστω μία φορά, το καλοκαίρι για ποτάκι στη Χαλκίδα. Και σίγουρα ψάχνεις να βρεις ένα bar από αυτά που θα θυμάσαι όταν φύγεις!

Στάσου λίγο, γιατί τα βρήκαμε εμείς για εσένα φροντίζοντας να καλύψουμε κάθε γούστο (κατά το μέτρο του δυνατού βέβαια).

Πάμε να ξεκινήσουμε δυνατά με το πιο γκλαμουράτο club της πόλης (δες εδώ πώς θα πας). Το GAZ έχει γίνει -χρόνια τώρα- το σήμα κατατεθέν στην καλοκαιρινή διασκέδαση της Χαλκίδας, παρόλο που βρίσκεται έξω από την πόλη.

Ωραίος κόσμος, συχνά-πυκνά και προσωπικότητες από το χώρο της showbiz, κοσμούν το club και ενισχύουν τη νησιώτικη ατμόσφαιρά του. Η μουσική είναι πάντα ανεβαστική -είτε ξένα είτε ελληνικά- ενώ κάθε Τετάρτη θα ακούσεις κορυφαίες ελληνικές επιτυχίες!


Φεύγουμε από τη Γλύφα και οδεύουμε προς τη Χαλκίδα. Και ...μπαμ πέφτουμε πάνω στο Mostar. Και εδώ θα συναντήσεις πολύ προσεγμένο κόσμο. Το cafe-bar βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παλαιά γέφυρα (δες εδώ τα στοιχεία του). Το ύφος της διακόσμησης και το σημείο απ' όπου ...δεσπόζει το Mostar, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε κάποιο κοσμοπολίτικο νησί. Ψάξτε για τις θεματικές βραδιές που διοργανώνει με guest dj's και μην ξεχάσετε να ζητήσετε ένα cocktail (τις Πέμπτες με έξι ευρώ), αφού το περιποιούνται δεόντως.


Συνεχίζουμε στην παραλία Χαλκίδας και ξεκινάμε με το επιβλητικό Cinema. Πρόσφατα ανακαινίστηκε και το γνωστό cafe (δες εδώ στοιχεία) έκανε τη μεγάλη ανατροπή! Η ανανέωση ήρθε και στο bar με νέες προτάσεις σε καλοκαιρινά ποτά και cocktail! Πραγματικά, δεν ξέρεις τι να πρωτοεπιλέξεις..    


Συνεχίζοντας στην παραλία, θα κάνεις σίγουρα μια στάση στο Πέτρινο (δες εδώ τα στοιχεία). Η επιτυχημένη συνταγή του ιστορικού cafe συνεχίζεται δυναμικά! Ωραίο περιβάλλον, χαμογελαστό προσωπικό, περιποιημένα ποτάκια, μουσικές που σε παρασέρνουν σε καλοκαιρινούς ρυθμούς είναι οι λόγοι που το κάνεις με τη μία στέκι! Κάθε Παρασκευή βράδυ το πρόγραμμα έχει ...greek κατάσταση, με τις καλύτερες ελληνικές επιλογές από έμπειρους dj's.   


Επόμενος προορισμός, Pantheon 1900! Η εξωτερική του όψη διαθέτει ένα στιλιστικό ύφος που σε προκαλεί να μπεις μέσα. Προσεγμένη διακόσμηση (μπαίνει χαλαρά στη λίστα με τα καλοστημένα καταστήματα), ποτά και cocktail σε ...άλλη διάσταση, φτιαγμένα από baristες με ...μεταπτυχιακό στο είδος!

Spot the place εδώ και αφέσου στην καλοκαιρινή χαλαρότητα που εκπέμπει το Pantheon. 


Οταν λέμε "Γιωτ" στη Χαλκίδα, εννοούμε το Yacht Cafe. Διαχρονική αξία, αποτελεί σημείο συνάντησης για πολλές παρέες. Μπορείς να καθίσεις άνετος στα τραπεζάκια ακριβώς πάνω στον πεζόδρομο της παραλίας, απολαμβάνοντας την περατζάδα, στην μπάρα, αλλά και στους αναπαυτικούς καναπέδες στο πάνω διάζωμα. Κάθε Παρασκευή cocktail night σε προνομιακή τιμή! Τις Πέμπτες ελληνική βραδιά. Ρεζερβέ και χάρτης εδώ


Και κλείνουμε το παραλιακό μέτωπο με το Κρηπίδωμα και το μαγαζί - γωνία. Το Temple σε κερδίζει αμέσως: Τεράστιος χώρος, όμορφα διακοσμημένος με τις πιο in επιλογές σε καλοφτιαγμένα ποτά! Μη χάσετε τις cocktail βραδιές (κάθε Κυριακή πίνετε άπαιχτες αλχημείες σε χαμηλή τιμή), ενώ κάθε Πέμπτη ισχύει προσφορά στην μπύρα (1+1 δώρο). Μάθε εδώ  πώς θα πας!


Ουπς! Μη ξεχνιόμαστε, βέβαια..  Εχουμε και μία επιλογή για ποτάκι λίγο έξω από τη Χαλκίδα. Στην παραλία του Λευκαντί (δες εδώ τη διαδρομή και όχι μόνο...) θα βρεις το MAM.

Είναι η καλύτερη πρόταση για τις off town εξορμήσεις σας! Ιδιαίτερη διακόσμηση, ακριβώς πάνω στη θάλασσα (κάθεσαι άνετα δίπλα στο κύμα), παγωμένες μπύρες και ποτάρες ολοκληρώνουν την άκρως καλοκαιρινή εικόνα του cafe-bar!


  

Υπάρχει κάποιος που δεν ξεσηκώθηκε ακόμη; Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι παίζει από διασκέδαση στη Χαλκίδα! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Πού θα πιεις καφέ;

Πού θα φάμε;

Πού θα μείνεις;