ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε δυο προσκλήσεις για τη Μαρία Παπαγεωργίου

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 στη μουσική σκηνή της Χαλκίδας, στην οδό Ονείρων θα εμφανιστεί η Μαρία Παπαγεωργίου και το OlaEvia έχει δυο μονές προσκλήσεις.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group του OlaEvia στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας, public share (δημόσια κοινοποίηση) στο παρόν άρθρο. 

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 22/02 στις 12 η ώρα το μεσημέρι και τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν το πρωί της Παρασκευής από το OlaEvia και τη σελίδα μας στο Facebook.

Καλή σας επιτυχία!

Λίγα λόγια για την Μαρία Παπαγεωργίου 

Η χαρισματική ερμηνεύτρια - που χαρακτηρίστηκε και ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς για το 2023 από τον Τύπο - συλλέγει τις πρόσφατες εμπειρίες της, αναδιαμορφώνει τον ήχο της, εμπλουτίζει το πρόγραμμά της και υποδέχεται την άνοιξη, μαζί με την εξαιρετική μπάντα της.

Με τη δεκάχρονη πλέον προσωπική της δισκογραφία, αλλά και την ικανότητα της στις νέες αναγνώσεις αγαπημένων τραγουδιών μέσα από την ευρύτερη έννοια της μουσικότητας και τη συνεργασία της με σημαντικούς ανθρώπους στην ελληνική και διεθνή πλέον δισκογραφία, η Μαρία δημιουργεί ένα σπάνιο ηχητικό περιβάλλον, όπου πλέκονται οι δεκαετίες, οι γλώσσες, οι τραγουδοποιοί και οι ιστορίες τους.