ΕΥΘΥΜΙΟΣ & ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ: Δεν χαμογελούν πια οι εργαζόμενοι!

Ιδιοκτήτες του καταστήματος παιχνιδιών Τζα! στη Χαλκίδα είναι η Φωτεινή Αντωνιάδου και ο Ευθύμιος Αντωνιάδης, με καταγωγή από τη Βέροια. 

Το ζευγάρι μίλησε στο OlaEvia.gr για τους Χαλκιδέους επιχειρηματίες, αλλά και τους εργαζόμενους. Διαβάστε, παρακάτω, όλα όσα μας δήλωσαν. 

1) Πώς χαρακτηρίζετε τους Χαλκιδέους ως καταναλωτές;

Έχουμε παρατηρήσει ότι οι Χαλκιδέοι, όταν έρχονται στο κατάστημα, ξέρουν τι θέλουν να αγοράσουν. Σε σχέση με άλλους καταναλωτές, θα τους χαρακτηρίζαμε πιο ποιοτικούς.

2) Η νέα γενιά των εργαζομένων εμφανίζει μεγαλύτερη θέληση για δουλειά λόγω κρίσης;

Οι περισσότεροι νέοι δυστυχώς δεν έχουν όρεξη για δουλειά, ίσως ευθύνεται το γεγονός ότι υπάρχουν τα επιδόματα και μπορούν να ...συντηρούνται. Μάλιστα, μας κάνει εντύπωση πως δύσκολα χαμογελούν ακόμη και στους πελάτες.  Βέβαια, όπως σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχουν και οι εξαιρέσεις!

3) Ποιο είναι το «μυστικό» για να κρατάτε ζωντανή την επιχείρησή σας;

Η ποικιλία και ποιότητα των προϊόντων, οι ελκυστικές τιμές, καθώς και η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει το προσωπικό να γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια για τα προϊόντα που πουλάει το κατάστημα, ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει τον πελάτη για οτιδήποτε χρειάζεται.

4) Πώς κρίνετε γενικά το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν οι Ευβοείς επιχειρηματίες στους πελάτες τους;

Πολύ καλό. Οι επιχειρηματίες ειναι πλήρως ενημερωμένοι για όλα και μάλιστα διαπιστώσαμε πως υπάρχουν καταστήματα με επώνυμα brands που δύσκολα βρίσκεις σε μικρές πόλεις.

5) Είστε πολλά χρόνια στον κλάδο του παιχνιδιού. Βλέπετε διαφορές στην επιλογή παιχνιδιών σε σχέση με πριν από 30 χρόνια;

Πέρα από τα διαφημιζόμενα προϊόντα που τα ζητούν τα παιδιά, οι γονείς επιλέγουν βάσει της ποιότητας και όχι τόσο με γνώμονα την τιμή.

Για μικρές ηλικίες επιλέγουν παιχνίδια που διεγείρουν τις αισθήσεις των παιδιών, ενώ σε μεγαλύτερες παιχνίδια τεχνολογίας. Παλιότερα δεν υπήρχε τόσο μεγάλη γκάμα..