ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΕΪΜΕΝΗΣ: Οι νέοι να παθιάζονται με αυτό που κάνουν!

Μεζεδοπωλείο στη Χαλκίδα διατηρεί ο Παναγιώτης Σεϊμένης με καταγωγή από την Κάρυστο και μίλησε στο OlaEvia για διάφορα θέματα που αφορούν το επιχειρείν και γενικά την Εύβοια.

1) Τι λείπει από τη Χαλκίδα και γενικά από την Εύβοια για να αναπτυχθεί η οικονομίας της;

Σωστό οδικό δίκτυο και φυσικά ανθρώπους να αγαπήσουν περισσότερο τον υπέροχο τόπο που ζούμε! 

2) Τι θέλεις να δεις από τους νέους τοπικούς άρχοντες;

Να έχουν αγάπη και μεράκι για τα καθήκοντά τους, ώστε να γίνουν ωραία πράγματα στη Χαλκίδα και γενικά στην Εύβοια 

3) Τι συμβουλή θα δίνατε σε έναν επαγγελματία που ετοιμάζει να ανοίξει αυτή την περίοδο ένα κατάστημα εστίασης;

Να ξεκινήσει την επιχείρηση με πάθος! Να αγαπάει αυτό που κάνει και να δώσει το 100% του εαυτού του. 

4) Ποιο είναι το τρίπτυχο του καλού πελάτη;
 
Να έχει κατανόηση, σεβασμό και θετική ενέργεια! Στοιχεία που πρέπει να έχει και ο κάθε επιχειρηματίας. 
 

5) Πόσες ώρες δουλεύετε την ημέρα;

Οταν είναι ανοιχτό το κουτούκι, δουλεύω από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. 

6) Θα πουλάγατε την επιχείρησή σας, αν παίρνατε ένα ικανοποιητικό ποσό για να ζήσετε;

Σε καμία περίπτωση! Πουλάς τη ζωή σου;