NOM SWEET & SAVORY: Η νέα πρόταση στη Χαλκίδα!

NOM SWEET & SAVORY είναι η νέα πρόταση στη Χαλκίδα και μιλάμε για το πρώην "Chillbox"! Ανανεώθηκε πλήρως και όπως δηλώνει και το νέο του όνομα πλέον προσφέρει τόσο γλυκιές όσο και αλμυρές λαχταριστές επιλογές.

"Μετά από μια δεκαετή και πλέον συνεργασία με τη γνωστή αλυσίδα, ήρθε η ώρα για ανανέωση. Εξακολουθεί να σερβίρει το αγαπημένο σε όλους frozen yogurt, παγωτό, βάφλα και γλυκάκι, αλλά προστέθηκαν και νέα προϊόντα." δήλωσαν στο OlaEvia.gr οι ιδιοκτήτες, Κώστας Γεωργακόπουλος και Αναστασία Σουλιωτάκη.

Τι νέο έχουμε λοιπόν;

Κρέπα (αλμυρή και γλυκιά), η οποία φτιάχνεται με δική τους συνταγή και φρέσκες ποιοτικές πρώτες ύλες! Το νέο προϊόν ξεχωρίζει ήδη για το λεπτό και τραγανό φύλλο, καθώς και την πλούσια γεύση και το μοναδικό άρωμα.


Ωστόσο, οι αλλαγές δε σταματούν εκεί. Το κατάστημα σερβίρει πλέον παγωτό Δωδώνη, φτιάχνει δικά του φρέσκα χωνάκια, και εμπλουτίζει τον κατάλογό του με επιπλέον αλμυρές επιλογές. Club sandwich, burger, hot dog, σαλάτες είναι κάποιες από αυτές. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει και delivery. Βρείτε εδώ τηλεφωνάκι και διεύθυνση.