KANGOO CLUB ΧΑΛΚΙΔΑ: Η Δόμνα βάζει ...φωτιά με τραμπολίνο και kangoo!

Δε σταματά να εξελίσσεται η νεαρή γυμνάστρια Δόμνα Χριστοδούλου, η οποία το 2021 μετέφερε το «Kangoo Club» σε νέο πολύ πιο άνετο χώρο και πρόσθεσε τη γυμναστική με EMS.

Φέτος, επέκτεινε τις δραστηριότητες της φέρνοντας το τραμπολίνο για ενήλικες και παιδάκια στη Χαλκίδα. Στόχος της είναι να γυμνάζεστε και να διασκεδάζετε ταυτόχρονα με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Πάμε να τους γνωρίσουμε!

Βάζει …φωτιά το τραμπολίνο!

Μέχρι πρόσφατα, ξέραμε ότι το τραμπολίνο είναι η χαρά των παιδιών, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει γίνει η αγαπημένη γυμναστική για τις γυναίκες!

Τα πράγματα είναι απλά: Φοράς αθλητικά ρούχα, καλτσούλες και ξεκινάς τα πηδαματάκια, πάντα με ρυθμό και την επίβλεψη της Δόμνας Χριστοδούλου.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά:

  1. Καύση λίπους. Ενα 10λεπτο πρόγραμμα ισούται με 30 λεπτά τρέξιμο.
  2. Βάζει «φωτιά» στο μεταβολισμό και βοηθάει στην απόκτηση μυικής ενδυνάμωσης. Αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό, ενώ το σώμα επεξεργάζεται πιο αποτελεσματικά τα θρεπτικά συστατικά. Ταυτόχρονα αρχίζουν να γραμμώνονται όλοι οι μυς του σώματος.
  3. Αυξάνει την αντοχή μας και βελτιώνει το καρδιοαναπνευστικό σύστημα
  4. Ενισχύει τα οστά, καθώς αποκτούν δύναμη και πυκνότητα με τη συγκεκριμένη άσκηση, η οποία είναι εξαιρετική για την αποφυγή τραυματισμών μακροπρόθεσμα.
  5. Ενισχύει το λεμφικό και ανοσοποιητικό σύστημα. Συμβάλλει στην άμυνα απέναντι στους ιούς και τις λοιμώξεις, αφού βοηθάει να αποτοξινωθεί ο οργανισμός.
  6. Δυναμώνουν οι αρθρώσεις των κάτω άκρων

Τι είναι το EMS

Το EMS (Electric Muscle Stimulation) είναι ένα είδος γυμναστικής που χρησιμοποιεί την ηλεκτρομυοδιέγερση για να επιτύχει μυϊκή σύσπαση πρωταγωνιστών και ανταγωνιστών μυών.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά αποδοτική εκγύμναση με εξοικονόμηση χρόνου και ταυτόχρονη ενεργοποίηση ολόκληρου του μυϊκού συστήματος. Τα οφέλη του είναι πολλά:

  1. Μυική ενδυνάμωση
  2. Αποτροπή μυικής ατροφίας
  3. Αύξηση της τοπικής κυκλοφορίας του αίματος
  4. Χαλάρωση μυών
  5. Συμβάλλει στην αποκατάσταση και την πρόληψη τραυματισμών

KANGOO: Ξεδίνεις με χαρά


Το Kangoo είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος εκγύμνασης με ειδικές μπότες – με ελάσματα στον πάτο- , οι οποίες προσαρμόζονται ανάλογα με το σωματότυπο και τα κιλά σας και έτσι γίνονται ...ένα με τα πόδια σας!

Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Το πόσο διασκεδαστικό, αλλά και ωφέλιμο είναι για την υγεία σας θα το καταλάβετε απ' το πρώτο μάθημα! Μας προσφέρει τα εξής:

1) Απορροφάει κραδασμούς

2) Ενισχύει το καρδιακό και το αναπνευστικό σύστημα

3) Συμβάλλει στη μείωση της κυτταρίτιδας και πόντων

4) Προσφέρει ενδυνάμωση και αποβάλλει το στρες.

Επισκεφθείτε το Cangoo Club (εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες) και χαρείτε τη διασκεδαστική γυμναστική!

Η 1η δοκιμαστική συνεδρία είναι δωρεάν!