ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ: Πέρασε στα χέρια του και το Cinema στην παραλία Χαλκίδας

Αμεσα κινήθηκε ο επιχειρηματίας Αγγελος Μιχελής και ανέλαβε το πρώην "cafe bar Cinema" και τη "Δωδώνη" στην παραλία Χαλκίδας. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικό ρεπορτάζ, όπως δημοσιεύθηκε στην Ευβοϊκή Γνώμη την Παρασκευή 3/3/2022 . 

Oύτε για ένα …δευτερόλεπτο δεν έμειναν ξενοίκιαστα το cafe-bar Cinema και η «Δωδώνη» στην παραλία Χαλκίδας (παλαιά γέφυρα). Μετά την απόφαση του Σταμάτη Δαφνή να τερματίσει την πολύχρονη πορεία των καταστημάτων, βρέθηκε άμεσα νέος ενοικιαστής, ο οποίος δεν είναι άλλος από το γνωστό επιχειρηματία Άγγελο Μιχελή.

Όπως είναι γνωστό, ο Μιχελής έχει δημιουργήσει μία μικρή “αυτοκρατορία” στο χώρο της διασκέδασης στη Χαλκίδα. Υπό την ιδιοκτησία του βρίσκονται κατά σειρά στην παραλία Χαλκίδας το cafe-bar Namas, το ψητοπωλείο «Ψηστήρι» και το εστιατόριο «Lupo», ενώ το καρέ συμπληρώνει το beach bar «Αστέρια» στη βοιωτική πλευρά.

Μόλις έγινε γνωστό ότι ο Δαφνής αποχωρεί από το Cinema, ο έμπειρος επιχειρηματίας δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Κατάφερε να κλείσει συμφωνία για την ενοικίαση του cafe-bar, αλλά και του καταστήματος πώλησης παγωτών «Δωδώνη», που είναι ακριβώς δίπλα.

Εξάλλου, ο Μιχελής είχε ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Διατηρεί ήδη μισθωτική σχέση με τον ιδιοκτήτη των Cinema-Δωδώνη, καθώς σε αυτόν ανήκουν και το Ψηστήρι με το Lupo. H πολύχρονη και καλή συνεργασία τους μέχρι σήμερα βοήθησε, ώστε να ολοκληρωθεί και το νέο deal, που καθιστά τον Μιχελή σε απόλυτο κυρίαρχο της παραλίας, αλλά και της εν γένει διασκέδασης στην πόλη.

Σε κάθε περίπτωση, το εγχείρημα είναι δαπανηρό και ριψοκίνδυνο εξαιτίας του υψηλού ενοικίου, των εργασιών ανακαίνισης που απαιτούνται και του κύματος ακρίβειας, που σαρώνει την Ελλάδα. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο Μιχελής να αφήσει κάποιο από τα καταστήματά του, αν και προς το παρόν δεν έχει παρθεί τέτοια απόφαση.

Αυτές τις μέρες συνεργεία ξηλώνουν το Cinema και ο επιχειρηματίας συσκέπτεται με τους συνεργάτες του για την αξιοποίηση του μεγάλου αυτού χώρου, που απαιτεί προσεκτικές και έξυπνες κινήσεις. 
Ο στόχος για τον ακούραστο Μιχελή είναι προφανώς να προλάβει το καλοκαίρι και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να το πετύχει.