TUZ ΠΟΛΙΤΙΚΑ: Περισσότερο γαλάζιο και παιχνίδια στα κύματα!

Η πρώτη επίσκεψη στο Tuz για το φετινό καλοκαίρι μάς έβγαλε ένα "Ουάου"  αμέσως μόλις περάσαμε την πόρτα του γνωστού Beach n’ waterski bar στα Πολιτικά (τσέκαρε εδώ όλα τα στοιχεία)! 

Ο ιδιοκτήτης του, Πάνος Γαλιανός, παρά τις καταστροφές από τις πλημμύρες του Αυγούστου του 2020, δεν το έβαλε κάτω. "Σήκωσε μανίκια" μαζί με την οικογένειά του και όχι απλά έφτιαξε ξανά το μαγαζί, αλλά το ανανέωσε πλήρως!


Πρόσθεσε περισσότερο γαλάζιο με την κατασκευή πισίνας, όπου ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει τις βουτιές του και να ...αράζει στις αναπαυτικές ξαπλώστρες πίνοντας δροσερά κοκτέιλς κάτω από τους ήχους καλοκαιρινής μουσικής.

Σταθερή αξία όμως, παραμένουν τα παιχνίδια στη θάλασσα, αλλά και στη στεριά. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των θαλασσίων αθλημάτων, ο Πάνος αναλαμβάνει να σας μάθει waterski, wakeboard, tubes, barefoot κι άλλα πολλά ανεβάζοντας την ανδρεναλίνη και τη διασκέδαση στα ύψη! Επιπλέον, υπάρχει ειδικός χώρος για beach volley, αλλά και τραμπολίνο για τους μικρούς φίλους! 


Στα top είναι και η κουζίνα του, η οποία έχει ανανεωθεί επίσης. Μεξικάνικα πιάτα, τσούρος, ποικιλίες, burgers, βάφλες, pancakes, διάφορα άλλα γλυκά, αλλά και χορταστικά πιάτα για ένα δυναμωτικό πρωινό!