Αστερι των αγγλικών ο Θανάσης Τσιτσάκης - Περήφανη μαμά η Βάσω Σεπετή

Γεμάτη συγκίνηση και περηφάνια είναι η καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας Βάσω Σεπετή.

Ο γιος της, Θανάσης Τσιτσάκης του Χρήστου, ο οποίος είναι μόλις 12 ετών, πήρε το LOWER με άριστα πριν καλά - καλά προλάβει να τελειώσει το Δημοτικό (είναι μαθητής της ΣΤ’ τάξης).

Το OlaEvia.gr έμαθε για την επιτυχία του Θανάση και επικοινώνησε με την Βάσω Σεπετή, η οποία μας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη με την επιτυχία του γιού μου. Αν και η περίοδος της πανδημίας έφερε τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα των παιδιών, ο Θανάσης διάβαζε με πρόγραμμα χωρίς να εγκαταλείψει ούτε μια στιγμή την προσπάθεια».

Σίγουρος και αποφασισμένος

Μάλιστα, ήταν σίγουρος για την επιτυχία του και πίστευε ακράδαντα ότι θα έχει περάσει με άριστα, όπως κι έγινε!

«Ξέρει να εκτιμάει τις δυνάμεις του από νεαρή ηλικία, αν και εγώ του έλεγα να είναι …προσγειωμένος, γιατί κάθε δοκιμασία, και ειδικά αυτή του Lower, έχει τις δυσκολίες και τις παγίδες της. Παρόλ’ αυτά, η αποφασιστικότητά του έπαιξε σημαντικό ρόλο για να δώσει εξετάσεις με αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση. Αυτό με κάνει διπλά περήφανη» μας είπε η κα Σεπετή.

Το φροντιστήριο αγγλικής γλώσσας που διατηρεί στο Βασιλικό τα τελευταία 20 χρόνια, έχει φέρει πολλές επιτυχίες, αλλά σίγουρα αυτή δεν συγκρίνεται με καμία άλλη για την ιδιοκτήτριά του!