ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΜΤΖΑΔΕΡΙΑΣ: Στανταράκι τα 12ωρα, αλλιώς δε βγαίνει η δουλειά - Τα παιδιά μας είναι το μέλλον της επιχείρησης

Μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης είχε το OlaEvia.gr με τα αδέρφια Χρήστο και Κώστα Μαμτζαδέρια, ιδιοκτήτες του κρεοπωλείου ΜΑΜΤΖΑΔΕΡΙΑΣ στην Αρτάκη. 

Συνεχίστε παρακάτω την ανάγνωση και μάθετε για όλα όσα δήλωσαν...

1) Πόσες ώρες εργάζεστε την μέρα και πόσες μέρες;

Πριν το lockdown, ένα 12ωρο δεν μας αρκούσε. Εμείς ασχολούμαστε με την εκτροφή, τη σφαγή και την πώληση των ζώων γι' αυτό χρειαζόμαστε πολύ χρόνο για τη δουλειά μας. Λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας αναγκαστικά δουλεύουμε λιγότερο, αλλά ευχόμαστε να επανέλθουμε γρήγορα.

2) Τι θα αλλάζατε άμεσα στην επιχείρηση σας, αν η οικονομική κατάσταση ήταν καλύτερη από τη σημερινή;

Τίποτα απολύτως! Κάναμε πρόσφατα μια ανανέωση στο μαγαζί μας, αλλά δεν θέλουμε κάτι άλλο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προσφέρουμε καλό κρέας στους πελάτες, ώστε να φεύγουν πάντα ευχαριστημένοι από το κρεοπωλείο μας!

3) Ποιοι είναι οι βασικοί επιχειρηματικοί σας σύμβουλοι;

Εμπιστευόμαστε πάρα πολύ τις απόψεις των γιων μας Βαγγέλη, Βασίλη και Βασίλη, οι οποίοι έχουν "μπει" δυναμικά στην επιχείρηση και θα συνεχίσουν την οικογενειακή παράδοση.

4) Ποιο είναι το "μυστικό" για να κρατάτε ζωντανή την επιχείρηση σας;

Από το 1967 που ξεκίνησε η λειτουργία του πρώτου κρεοπωλείου μας, με τον πατέρας μας Βασίλη στο τιμόνι, ένα ήταν το μυστικό και αυτό συνεχίζει να είναι και για εμάς. 

Δουλεύουμε πάντα με δικά μας κρέατα, τα οποία εκτρέφουμε τηρώντας όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής. Στόχος μας είναι όλα τα προιόντα που βγαίνουν από το μαγαζί μας να είναι άριστης ποιότητας

5) Πιστεύτε ότι πρέπει να μειωθεί η φορολογία των επιχειρήσεων;

Είναι λογικό όταν οι επιχειρήσεις έχουν κέρδος να πληρώνουν και την ανάλογη φορολογία. Βέβαια, θα μπορούσε να μειωθεί ειδικά μετά από αυτή την οικονομική κρίση που περνάει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Ετσι, θεωρούμε πως δεν θα υπήρχε και μεγάλη φοροδιαφυγή από τους επιχειρηματίες.