ΧΑΛΚΙΔΑ: Μεγάλη ανακαίνιση σε bar - restaurant εν μέσω lockdown

* Το άρθρο έχει δημοσιευθεί στη Γνώμη της 15ης Ιανουαρίου 2021.

Δεν ησυχάζουν οι ιδιοκτήτες του bar-restaurant «Faros 10» στην πλαζ Παπαθανασίου. Ετοιμάζουν μία ακόμη ανακαίνιση του καταστήματος εκμεταλλευόμενοι και την καραντίνα, που κρατάει επί μήνες κλειστή την εστίαση.

Ο Γιάννης Γραμματικόγιαννης και ο Πάνος Καραπετάκος έστησαν πριν από μερικά χρόνια ένα πετυχημένο μαγαζί στην ήσυχη συνοικία. Από τότε, συνεχώς επεκτείνονται. Εκμεταλλεύτηκαν το τριγωνικό οικόπεδο με τραπεζοκαθίσματα, αλλά και ως χώρο πάρκινγκ, ενώ κατέβηκαν και στην παραλία με ομπρέλες.

Επιπλέον, το 2019 απέκτησαν το διπλανό κατάστημα και το μετέτρεψαν στην ψησταριά Macello εδραιώνοντας την παρουσία τους στην πλαζ. Στα τέλη του 2020, το νεαρό επιχειρηματικό δίδυμο επανεπενδύει στο «Faros 10» προχωρώντας σε μια μεγάλη ανακαίνιση.

Σημαντικές αλλαγές γίνονται στο εσωτερικό του χώρου, ενώ αναμένεται να προστεθούν και νέα προϊόντα στον κατάλογο. Οι ιδιοκτήτες δεν βιάζονται πολύ, καθώς το λουκέτο στην εστίαση αναμένεται να διαρκέσει κι άλλο. Ωστόσο, προχωρούν με καλό ρυθμό τις εργασίες για να τις ολοκληρώσουν εντός των ερχόμενων εβδομάδων.