Ποτό με το ρολόι; Ακόμη και έτσι, στη Χαλκίδα θα το απολαύσεις!

Μέχρι πρότινος συνηθίζαμε να πηγαίνουμε για ποτάκι και να φεύγουμε από το μαγαζί, όταν ξημέρωνε... Τα πράγματα έχουν αλλάξει όμως, και οφείλουμε να προσαρμοστούμε, αν θέλουμε να περνάμε καλά και ασφαλείς.

Το OlaEvia.gr σου προτείνει cafe - bar που μπορείς να πιεις το ποτό σου με ωραία μουσική και να το ευχαριστηθείς όσο ποτέ!

MYSTIC


Σε ποιο άλλο μπαρ θα μπορούσες να ζητήσεις ιαπωνέζικο ουίσκι και να σου προτείνει 5; Δεν είναι mysticό, στο MYSTIC θα βρεις την μεγαλύτερη λίστα αξιόλογων και σπέσιαλ ποτών στη Χαλκίδα, καθώς και μία -πάντα ενημερωμένη- λίστα κρασιών.

Με ανοξείδωτα παγάκια στα ποτά που πρέπει, ειδικά side plates και πιάτα για να τα συνοδέψουν, στο mystic μπορείς να συνδυάσεις μία ετικέτα από την αγαπημένη σου οικογένεια ποτών με ένα πιάτο από την κουζίνα ή ένα κοκτέηλ και να έχεις την πλέον ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης! Κάθε Τετάρτη και μία έκπληξη με ζωντανή μουσική! Τσέκαρε εδώ όλα τα απαραίτητα... 

ΠΕΤΡΙΝΟ

Θέλεις να ξέρεις κάτι σημαντικό για το "Πέτρινο" ; Βάλε καλά στο μυαλό σου, πως στο αγαπημένο cafe bar της παραλίας Χαλκίδας θα βρεις ατελείωτους πειρασμούς σε κοκτέιλ και σε γλυκά. 

Ο άνετος χώρος (διαθέτει τρία διαφορετικά πατώματα - εύκολο να κρατηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις), η ωραία μουσική και η ευχάριστη ατμόσφαιρα σού φτιάχνουν ακόμη περισσότερο τη διάθεση. Αν είσαι οπαδός της ελληνικής μουσικής, πέρνα μια βόλτα την Παρασκευή. It's Greek night...  Δες εδώ το στίγμα του. 

NEGRO

Στην παραλία Χαλκίδας βρίσκεται και το "Negro" (τσεκ εδώ όλα τα απαραίτητα). Είναι αδύνατον να μην κάνεις μία στάση για ένα και δυο ποτάκια (μέχρι τις 00.30 εννοείται!) στο συγκεκριμένο cafe bar της πόλης. 

Φανατικό στέκι για πολλούς Χαλκιδέους, αλλά και απ' τις πρώτες επιλογές για ποτό για όσους θέλουν να δουν ωραίο κόσμο. Οι dj's ψάχνουν πάντα για το κάτι διαφορετικό στη μουσική και το καταφέρνουν. Κάθε Παρασκευή μάς πηγαίνει στο ...Mexico με ωραία κοκτέιλ και mexican finger food.  

Φεύγουμε από την παραλία Χαλκίδας για να πάμε μέχρι τον Φάρο, στην πλαζ Παπαθανασίου. Εκεί, θα βρεις το Faros10.


Ψαγμένα coktails, εκπληκτική θέα στη θάλασσα, ατμοσφαιρική μουσική και χαμογελαστά πρόσωπα είναι μερικά από τα στοιχεία που θα σου φτιάξουν τη διάθεση στο FAROS 10. Πλέον αποτελεί το σήμα κατατεθέν στην πλαζ Παπαθανασίου (τσέκαρε το στίγμα του εδώ) και ήδη κάποιοι το' χουν κάνει δεύτερο σπίτι τους. Εσύ;

Εκτός πόλης είναι το Azul και το Mam, αλλά αξίζει να κάνεις λίγα χιλιόμετρα παραπάνω για να δεις κάτι διαφορετικό..

AZUL

Βγες από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και πιες ένα χαλαρό ποτάκι, δέκα λεπτάκια έξω από τη Χαλκίδα, στο πανέμορφο AZUL το οποίο βρίσκεται στην παραλία Μπούρτζι (τσέκαρε εδώ τη διαδρομή). Στο πανέμορφο περιβάλλον με την ατμοσφαιρική -μία προς μία διαλεγμένη- μουσική είναι σίγουρο ότι θα το ευχαριστηθείς και θα το κάνεις στέκι σου!

MAM


"Last but no least", όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αγγλοι για το λατρεμένο MAM στην παραλία Λευκαντί. Και λέμε λατρεμένο γιατί αρκεί να πας μια φορά για να σε κερδίσει! Παρεϊστικο περιβάλλον, ωραία μουσική, πάντα ευδιάθετο σέρβις και φυσικά με τις απαραίτητες αποστάσεις λόγω covid. Μάθε ακόμη πιο πολλά για το ΜΑΜ κάνοντας κλικ εδώ.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ 

Πού θα μείνεις;

Πού θα πιεις καφέ;

Πού θα πας για φαγητό;