ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ - ΓΙΩΤΑ ΣΤΟΥΠΑ: Καταστροφικό ένα δεύτερο lockdown - Η εξέλιξη είναι το μυστικό

Λίγες μέρες πριν τις καταστροφικές πλημμύρες στην Εύβοια, οι οποίες έπληξαν και την επιχείρηση τους, ο Ανδρέας Μάντζαρης και η Γιώτα Στούπα μίλησαν στο OlaEvia για την εποχή κορωνοϊού και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου lockdown.

Διαβάστε παρακάτω τι μας είπαν στην ενδιαφέρουσα συνέντευξή τους. 

1) Πιστεύετε ότι θα ξαναέχουμε lockdown λόγω κορωνοϊού;

Αν εφαρμόσουμε σωστά όλα τα μέτρα, ελπίζουμε πως θα το αποφύγουμε. Διαφορετικά, θα το υποστούμε και θα είναι καταστροφικό για την οικονομία.

2) Τι πιστεύετε ότι αρέσει περισσότερο στους Ψαχνιώτες όσον αφορά στη διασκέδασή τους;

Οτιδήποτε αρέσει σε όλους τους Ελληνες. Αναλόγως την ηλικία υπάρχει και η επιλογή της διασκέδασης. Αυτό που θέλουν κυρίως οι κάτοικοι των Ψαχνών είναι να νιώθουν οικεία στο χώρο που έχουν επιλέξει για διασκέδαση.

Γι'αυτό και προτιμούν τα καταστήματα που υπάρχει προσωπική επαφή με τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό και όχι τα απρόσωπα μαγαζιά.

3) Είναι καλό που ανοίγουν συνεχώς καταστήματα εστίασης;

Φυσικά και είναι καλό. Αυτό θα βοηθήσει στην εξέλιξη του κλάδου 

4) Τι πρέπει να αλλάξει στα Ψαχνά για να προσελκύουν περισσότερο κόσμο χειμώνα -καλοκαίρι;

Στα Ψαχνα, όπως και γενικότερα στην Εύβοια ,πρέπει οι επιχειρήσεις να αποφύγουν τον συντηρητισμό και να ακολουθήσουν την εποχή. Βλέπουμε πλέον, πως ο καφές, το φαγητό, το ποτό, δεν έχει καμία σχέση με ό,τι γνωρίζαμε πριν μια δεκαετία.

5) Σας κάνει παρατήρηση ένας πελάτης για κάτι που δεν του άρεσε. Πώς αντιδράτε;

Το πρώτο που κάνουμε είναι να κατανοήσουμε τι ακριβώς δεν του άρεσε και έπειτα κοιτάμε πως μπορούμε να το διορθώσουμε. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να φύγει ο πελάτης δυσαρεστημένος. 

6) Πώς βλέπετε τη νέα γενιά όσον αφορά στο εργασιακό τους μέλλον, αλλά και τις δυνατότητές της στο επιχειρείν;

Αν και το μέλλον φαίνεται δυσοίωνο, η νέα γενιά δείχνει να είναι έτοιμη να το ανατρέψει. Απασχολούμε αρκετά νέα παιδιά στην επιχείρηση και παρατηρούμε το πόσο συνειδητοποιημένα και εργατικά είναι. Πιστεύουμε πως, δεν θα περιμένουν να τους δοθούν ευκαιρίες, αλλά θα τις δημιουργήσουν οι ίδιοι.