Οι βραδιές στην Αρτάκη μυρίζουν ...Γιασεμί


Περπατώντας τα βράδια στην Αρτάκη, κοντά στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, θα ακούσεις όμορφες μελωδίες να έρχονται από ένα παραδοσιακό καφενείο. Αλλοτε, τραγουδούν καλλιτέχνες -παρέα με μια κιθάρα- ελληνικά ή ξένα ροκ και άλλοτε με ένα πιάνο σε ταξιδεύουν σε όμορφα μονοπάτια.   

Το "ΓΙΑΣΕΜΙ" (βρες εδώ διεύθυνση και τηλεφωνάκι) άνοιξε περίπου πριν δυο χρόνια και έχει γίνει γνωστό για τις εναλλακτικές βραδιές που διοργανώνει με live μουσική. Ο ιδιοκτήτης, Θωμάς Λεπίρογλου, έχει δημιουργήσει έναν ξεχωριστό χώρο, όπου όλοι οι θαμώνες γίνονται μια παρέα. 

Το μενού του είναι λιτό, αλλά να είσαι σίγουρος πως ο,τι πάρεις θα είναι άψογα μαγειρεμένο με αγνά υλικά. Ξεκινάς με ένα κρασάκι και μια χωριάτικη σαλάτα και στην πορεία θα πάρεις διάφορα εκλεκτά μεζεδάκια (φτιάχνει ωραία ποικιλία κρεατικών). 


Τη στιγμή, όμως, που θα ξεκινήσει η ζωντανή μουσική να ξέρεις πως η ατμόσφαιρα θα γίνει παρεϊστικη και όλοι θα αρχίσουν να τραγουδούν μαζί. Γι' αυτό το λόγο θέλεις να πας ξανά και ξανά στο "Γιασεμί".

Βέβαια, όμορφα θα περάσεις ακόμη και τις μέρες που δεν έχει live, όπως και τα πρωινά που θα το επισκεφθείς για ένα χαλαρό καφεδάκι. Είναι ανοιχτά όλες τις μέρες, εκτός της Τρίτης.