ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΚΙΚΑΣ: Φοβάμαι ότι δεν θα κρατηθεί ο κόσμος στο σπίτι, αν πάρει παράταση η καραντίνα

Η καραντίνα πήρε παράταση μέχρι τις 27 Απριλίου, όπως αναμενόταν. Το ίδιο περίμενε και ο επιχειρηματίας Στέλιος Γκίκας, ο οποίος μίλησε στο OlaEvia για όσα βιώνουμε.  

Πάμε να δούμε όσα ενδιαφέροντα μας δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Negro Cafe.

ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Μένει στο σπίτι και απασχολείται δημιουργικά με τα παιδιά του. Φυσικά, θα στείλει μήνυμα με τον κωδικό ...B6 και θα βγει και για ένα περπάτημα, γιατί, όπως λέει, όλη μέρα στο σπίτι ...δεν παλεύεται! 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

Είχε προβλέψει την παράταση μέχρι τέλη Απριλίου, ενώ δε θεωρεί καθόλου απίθανο να συνεχιστεί μέχρι το Μάιο. 

ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ

Τον κόσμο. Φοβάται πως δύσκολα θα "κρατηθεί" μέσα στο σπίτι, τώρα που ο καιρός δείχνει να καλοκαιριάζει. Και τότε, βλέπει να γίνεται επανάσταση...

ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ;

Δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ολα είναι εξαγγελίες. Δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη από την κυβέρνηση. Αλλά, για ποια προστασία μιλάμε; Την έκπτωση στο νοίκι; Οταν έχω κλειστή την επιχείρηση μου, πώς είναι δυνατόν να πληρώσω το 60% του ενοικίου; Ας μην αναφέρουμε για όλες τις άλλες υποχρεώσεις που τρέχουν...". 

ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑ-ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΕΠΟΧΗ 

Εχει στο πρόγραμμα κάποια επαγγελματικά σχέδια για μετά το πέρας της πανδημίας, αλλά δεν παίρνει καμία απόφαση, μέχρι να βγούμε από αυτή την κατάσταση! 

ΜΙΑ ΕΥΧΗ...

"Εύχομαι, μετά το τέλος του κορωνοϊού, να επιστρέψουν ΟΛΕΣ οι επιχειρήσεις στην αγορά, χωρίς καμιά απώλεια. Αν και φοβάμαι πως δεν θα τα καταφέρουν όλες...!"