ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ OLAEVIA: Επιμονή και αισιοδοξία σε κάθε σπίτι, σε κάθε επιχειρηματία

Σίγουρα θα θέλαμε να γιορτάσουμε αυτά τα τρίτα γενέθλια με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή μας και έχει πλήξει τόσο ισχυρά τον επιχειρηματικό κόσμο, που τα χρόνια της κρίσης φαντάζουν πια ...παιχνιδάκι.

Το OlaEvia, όμως, ήρθε στον ιντερνετικό κόσμο στις 21 Μαρτίου 2017 για να γίνει το πιο χρήσιμο εργαλείο για όλους όσους αναζητούν επιχειρήσεις και να διαδίδει τα νέα της αγοράς του νομού. Το πέτυχε και θα συνεχίσει να επιτελεί το ρόλο του με πάθος!

Ο εφιάλτης που βιώνουμε είναι προσωρινός. Στο χέρι μας είναι να τελειώσει όσο το δυνατόν συντομότερα και με αφορμή τα γενέθλιά μας, θέλουμε να στείλουμε μήνυμα επιμονής και αισιοδοξίας σε κάθε σπίτι και σε κάθε επιχειρηματία.

Τραυματισμένοι θα βγούμε όλοι από αυτή την πανδημία, αλλά δεν αργεί ο καιρός που θα μπορούμε να ξαναχτίσουμε τη ζωή μας, να βάλουμε στις ράγες τα όνειρά μας.

Αυτή την αισιοδοξία την κάνουμε πράξη συνεχίζοντας να σας ενημερώνουμε καθημερινά για όσα συμβαίνουν στο ευβοϊκό επιχειρείν, αλλά και να εμπλουτίζουμε τον οδηγό μας στο μέτρο του δυνατού. 

Τώρα που εσείς οι επιχειρηματίες έχετε περισσότερο χρόνο, βοηθείστε μας σε αυτό το έργο. Μπείτε εδώ και καταχωρείστε και τη δική σας επιχείρηση εντελώς δωρεάν!