ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ: Θέλω να σέβονται το χώρο μου και να δείχνουν εμπιστοσύνη στη δουλειά μου

Το OlaEvia επισκέφθηκε τον Γιώργο Βαρδακώστα στο νέο του χώρο στην Εξω Παναγίτσα, ο οποίος μίλησε για διάφορα ενδιαφέροντα θέματα. 

1) Πώς κρίνετε γενικά το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν οι Ευβοείς επιχειρηματίες στους πελάτες τους;

Πολύ καλό. Εχει βελτιωθεί πάρα πολύ, σε σχέση με το παρελθόν.

2) Ποιο είναι το «μυστικό» για να κρατάτε ζωντανή την επιχείρησή σας;

Κατ' αρχάς αφουγκράζομαι την αγορά. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τι θέλει η αγορά. Επιπλέον, επενδύω στην επιχείρησή μου σε εξοπλισμό, αλλά και σε τεχνογνωσία.

3) Είναι καλό για την επιχείρηση, αλλά και για τον οικογενειακό βίο, να εργάζεται και η σύζυγος στον ίδιο χώρο;

Το θεωρώ πολύ καλό. Γιατί έτσι, βοηθά τη γυναίκα να αντιλαμβάνεται τα προβλήματα της επιχείρησης, ενώ μπορεί και η ίδια να συμμετέχει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου της. 

4) Ποια είναι η πιο «τρελή» επιχειρηματική ιδέα που έχετε, αλλά δεν την έχετε υλοποιήσει λόγω χρημάτων ή επειδή πιστεύετε ότι δεν θα έπιανε στη Χαλκίδα.

Η πιο "τρελή" μου ιδέα ήταν αυτή εδώ η επιχείρηση που ξεκίνησε τη λειτουργία της το καλοκαίρι του 2019. Ηθελα πολύ να δημιουργήσω ένα χώρο με ελαστικά και βουλκανιζατέρ σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.  

5) Ποιο είναι το τρίπτυχο του καλού πελάτη;

Να σέβεται το χώρο μου, να εκτιμάει τη δουλειά μου και να μου δείχνει εμπιστοσύνη. 

6) Φθηνό προϊόν και ας είναι μέτριο; Η΄ προτιμάτε πιο ακριβό και καλό;

Επιλέγω, ανάλογα με την εκάστοτε ανάγκη. Για παράδειγμα, αν πρέπει να αγοράσω ένα ρούχο για μια καλή περίσταση, τότε θα "πάω" στο ακριβό και το καλό. Αν, όμως, πρέπει να αγοράσω καθημερινά ρούχα, τότε θα προτιμήσω ένα φθηνό προϊόν.