ΤΟ ΜΠΡΙΚΙ: Σου ...λέει τον καφέ και σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές με ωραία parties

Οταν για πολλούς στη Χαλκίδα ήταν ταμπού να πηγαίνεις να σου λένε τον καφέ, ο Γιώργος Ευαγγελινός τόλμησε να ανοίξει ένα cafe με ...καφετζού! 

Το εγχείρημα αυτό ξεκίνησε πριν έναν χρόνο περίπου και ο κόσμος άρχισε σιγά σιγά να γνωρίζει "ΤΟ ΜΠΡΙΚΙ" στην πλατεία Αγοράς (δείτε εδώ όλα τα απαραίτητα στοιχεία) και να απολαμβάνει όμορφες στιγμές. Οι έμπειρες κυρίες που λένε τον καφέ βρίσκονται σε ειδικό χώρο διατηρώντας έτσι την απόλυτη διακριτικότητα για κάθε ενδιαφερόμενο.


Ετσι, στον υπόλοιπο χώρο μπορείτε να καθίσετε άνετα να πιείτε το καφεδάκι σας από νωρίς το πρωί και όσο περνάει η ώρα να χαλαρώσετε με ένα ποτάκι. Το Μπρίκι, όμως, κερδίζει ολοένα και περισσότερο κόσμο με τα ωραία πάρτι που διοργανώνει.  


Greek nights κάθε Πέμπτη, βραδιές Disco (με ντισκομπάλα και αξεσουάρ από το παρελθόν) και βραδιές αφιερωμένες σε διάφορες αγαπημένες δεκαετίες (ο χώρος μεταμορφώνεται πραγματικά!) ξεσηκώνουν τους πάντες και τους βάζουν να κινούνται σε ανάλογους ρυθμούς! 

Το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου ετοιμάζεται να κάνει ένα πάρτι για να γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια του και αναμένεται να έχει πολλές μουσικές εκπλήξεις!

Η μέρα θα "χωριστεί μουσικά" με τρεις διαφορετικούς Dj's να κάνουν μοναδικό πρόγραμμα και να διασκεδάζουν όλους όσοι θα βρεθούν στο χώρο από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Γι' αυτό, ετοιμαστείτε να ζήσετε πολύ ωραίες στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες!