Ανοιξε το BARREL PUB στη Χαλκίδα: Υπάρχουν λόγοι που πρέπει να πας...


Εκανε την εμφάνιση του στο τέλος του Οκτώβρη, στο χώρο που μέχρι πρόσφατα βρισκόταν το cafe του Γιώργου Τζανέτου, στον πεζόδρομο της Ερμού. 

Είχαμε ακούσει πως πρόκειται να ανοίξει pub, αλλά δεν ξέραμε ακριβώς τι να περιμένουμε, μιας και για τη Χαλκίδα ακούγεται κάπως ...ξένη αυτή η λέξη.

Οταν μάθαμε πως άνοιξε το BARREL, εννοείται πως πήγαμε να το επισκεφθούμε αμέσως. Και είναι αλήθεια πως χαρήκαμε πολύ που είδαμε κάτι διαφορετικό στην πόλη.

Εκεί, ήταν οι υπεύθυνοι, Γιώργος Ψαρρός, Γιάννης Καρατζάς (ο οποίος τους καλοκαιρινούς μήνες διατηρεί το Βινύλιο στην Αγιά Αννα της Β. Εύβοιας) και Andreea Gruici και μας εξήγησαν πώς αποφάσισαν να ανοίξουν τη pub.

"Θέλαμε να φτιάξουμε έναν χώρο στη Χαλκίδα που να ξεχωρίζει απ' όλα τα υπόλοιπα bar. Παίζουμε διαφορετικές μουσικές, σε rock, blues, soul, jazz ακούσματα, ενώ διαθέτουμε πάνω από 15 ετικέτες μπύρας (pilsener, lager, stout, weiss, ΙΡΑ) και μεγάλη κάβα ποτών" δήλωσαν στο OlaEvia .


Το BARREL, όμως, δεν διακρίνεται μόνο για την ωραία μουσική και τα ποτά του. Είναι ανοιχτά από νωρίς το πρωί για καφεδάκι (άραξε στον πεζόδρομο και απόλαυσε το ...χάζι). 


Τα παιδιά στο σέρβις είναι μοναδικά και προσφέρουν απλόχερα το χαμόγελο τους. Αυτή η ...boho ατμόσφαιρα που διαχέεται σε όλο το μαγαζί είμαστε σίγουροι πως θα εκτιμηθεί δεόντως.

Βρείτε εδώ τα απαραίτητα στοιχεία και μη χάνετε χρόνο για μια επίσκεψη...