Στη Χαλκίδα για ποτό; Δες τα bar πού πρέπει να πας οπωσδήποτε!

Είναι αλήθεια πως το καλοκαιράκι έχεις άλλη διάθεση να βγεις για ποτό. Εκτός, αν βρίσκεσαι στη Χαλκίδα. Τότε, έχεις πάντα όρεξη, γιατί πολύ απλά είναι τόσες οι επιλογές που θέλεις να πας και 'δώ και εκεί και παραπέρα...

Πάμε να δούμε παρακάτω επιλεγμένα cafe-bar της πόλης...

1) BARREL PUB

Η νέα άφιξη της Χαλκίδας! Το "Barrel Pub" ήρθε για να κάνει τη διαφορά στη διασκέδαση της πόλης και συγκεκριμένα να ...τονώσει τον άλλοτε πολυσύχναστο πεζόδρομο της Ερμού (τσεκ εδώ το στίγμα του). Ανοιξε τον Οκτώβρη του 2019 και "κινείται" σε ρυθμούς rock, blues, funk, soul, jazz. Το πρωί μπορεί να είναι πιο χαλαρή φάση, το βράδυ όμως αποκτά άλλη εικόνα. Οι υπεύθυνοι, Γιάννης Καρατζάς, Γιώργος Ψαρρός και Andreea Gruici, έχουν δημιουργήσει ένα παρεϊστικο περιβάλλον, ενώ έχουν εφοδιαστεί με μια τεράστια κάβα σε μπύρες (pilsener, lager, stout, weiss, ΙΡΑ κ.α) και σε ποτά. Αλλωστε, ο πρώτος ξέρει από αυτά αφού μετράει χρόνια στον χώρο με το "Βινύλιο" στην Βόρεια Εύβοια.

2) DEJA VU


Συνεχίζουμε με ακόμη μια νέα άφιξη. Το "DEJA VU" στην παραλία της Χαλκίδας (κλικ εδώ για όλα τα απαραίτητα). Είναι cafe - bar, αλλά το βράδυ ...clubάρει. Προσεγμένος χώρος με αναπαυτικά καθίσματα, αλλά και πασάκια για να πιεις το ποτάκι σου με την παρέα σου. Εδώ, θα ακούσεις γνωστές επιτυχίες ενώ θα απολαύσεις και την περατζάδα στην παραλία. Η εμπειρία του Βασίλη Χαρίση στον χώρο της νύχτας υπόσχεται να ζήσουμε μεγάλες στιγμές και στο νέο του εγχείρημα. 

3) MYSTIC


Οταν πηγαίνεις στο MYSTIC ξεχνάς ότι βρίσκεσαι στη Χαλκίδα. Μέσα σε έναν ...μυστικό κήπο έχει στηθεί ένας πανέμορφος χώρος που αποτελείται από πολύ πράσινο και πολυτέλεια στην κάθε λεπτομέρεια. Διαθέτει πολύ μεγάλη κάβα από ποτά και "παίζει" ανάμεσα σε 78 ουίσκι, 29 ρούμι, 32 τζιν, 26 βότκες, 16 τεκίλες και 8 κονιάκ! Σίγουρα θα βρεις το ποτό σου στο MYSTIC. Κάνε κλικ εδώ και ...περιπλανήσου στον μυστικό κήπο.    

4) NAMAS 

Στέκι για πολλούς έχει γίνει το NAMAS στην παραλία Χαλκίδας. Ειδικά, τις Κυριακές που είναι βαθιά ελληνικές! Αν σου αρέσει η ελληνική διασκέδαση, σου προτείνουμε να ζήσεις και εσύ το "Ντιπ γκρικ" που αναβιώνει κάθε Κυριακή και να είσαι σίγουρος πως θα το καθιερώσεις! Τις υπόλοιπες μέρες θα ακούσεις διάφορες επιλογές (και ξένες) ενώ μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου σε μία από τις μεγάλες μπάρες που διαθέτει ή στις τραπεζαρίες ή ακόμη και όρθιος (αν το αντέχεις!). Ο,τι και αν επιλέξεις, ένα είναι σίγουρο. Θα ζήσεις αξέχαστες στιγμές... Βρες εδώ κι άλλες χρήσιμες πληροφορίες. 

5) BOHEME


Ενα από τα διαχρονικά bar της Χαλκίδας είναι το BOHEME. Κάθε χρόνο, ανοίγει τις πόρτες του με τα πρωτοβρόχια του Σεπτέμβρη. Φέτος, ανανεώθηκε σε όλα του και υπόσχεται για ακόμη μια σεζόν που θα αφήσει το στίγμα της στη χειμερινή διασκέδαση της πόλης. Ιδιαίτερος χώρος, με jazz, swing, rock και soul μουσικές το BOHEME σερβίρει το αγαπημένο σου ποτό, αλλά φτιάχνει και μοναδικά cocktails και σφηνάκια που θέλεις να δοκιμάζεις ολοένα και κάτι νέο. Εδώ, να ξέρεις πως θα βρεις και μοριακά ποτά για ψαγμένα γούστα. Είναι κοντά στα Δικαστήρια Χαλκίδας, αλλά πρέπει να ρωτήσεις την οδό αν πας για πρώτη φορά. Μάθε όλα τα απαραίτητα στοιχεία εδώ.  

6) NEGRO


Ξαναπάμε στην παραλία Χαλκίδας γιατί δεν γίνεται να μην περάσεις μια βόλτα από το NEGRO . Η πρόσφατη ανακαίνιση που έκανε ανέβασε ακόμη περισσότερο το ...κοντέρ της διασκέδασης. Φανατικό στέκι για πολλούς, αλλά και απ' τις πρώτες επιλογές για ποτό για όσους θέλουν να δουν πολύ ωραίο κόσμο. Οι dj's ψάχνουν πάντα για το διαφορετικό στη μουσική και καταφέρνουν να παίζουν τις καλύτερες επιλογές. Μάθε εδώ κι άλλα ενδιαφέροντα για το NEGRO. 

7) BOGART


Δυο δρόμους πάνω απ' της παραλία Χαλκίδας θα βρείτε ένα ξεχωριστό bar, το οποίο ακούει στο όνομα BOGART. Εδώ, μην περιμένετε να ακούσετε γνωστές επιτυχίες και mainstream κομμάτια, αλλά ψαγμένες επιλογές σε jazz , swing και rock επιλογές. Η διακόσμηση -πέτρα & ξύλο- και οι ωραίες μινιατούρες δημιουργούν μια ξεχωριστή εικόνα για το κέντρο της Χαλκίδας. Μάθε εδώ για το στέκι του ...Humphrey Bogart.  

8)  ΚΤΗΜΑ ΑΝΘΗΔΩΝ

Τοποθετημένο αμφιθεατρικά, το ΚΤΗΜΑ ΑΝΘΗΔΩΝ συνδυάζει ένα μοναδικό τοπίο βουνού και θάλασσας με εκπληκτική πανοραμική θέα στον Ευβοϊκό κόλπο. Εδώ, θα πιεις το ποτάκι σου σ' ένα ήσυχο περιβάλλον, με χαλαρή μουσική σε έναν ζεστό χώρο με το ξύλο να κυριαρχεί στη διακόσμηση. Βρίσκεται μόλις δέκα λεπτά μακριά απ' το κέντρο της Χαλκίδας. Βρες εύκολα τον δρόμο με ένα κλικ εδώ

9) AZUL


Αν θέλεις να ηρεμήσεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να πιεις ένα χαλαρό ποτάκι, θα πας δέκα λεπτάκια έξω από τη Χαλκίδα και στο πανέμορφο AZUL το οποίο βρίσκεται στην παραλία Μπούρτζι (τσέκαρε εδώ τη διαδρομή). Στο ζεστό του περιβάλλον με την ατμοσφαιρική -μία προς μία διαλεγμένη- μουσική είναι σίγουρο ότι θα το ευχαριστηθείς!

10) MAM 


Γιατί να μένεις όλο στα ίδια αφού έχεις τόσο κοντά σου το ΜΑΜ; Το γνωστό cafe - bar στην παραλία Λευκαντί ανεβαίνει συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Είναι το ...εκτός έδρας στέκι για πολλούς αφού βρίσκεται μόλις 7' μακριά απ' την Χαλκίδα και είναι δεδομένη η διασκέδαση. Mainstream επιλογές, ωραίος κόσμος και πολύ, πολύ ωραία διάθεση από το προσωπικό!, την οποία μεταφέρουν εύκολα και στους θαμώνες. Εχεις κι άλλα ωραία να μάθεις εδώ για το ΜΑΜ. 

11) PLAN B


Ελα να μάθεις τι συμβαίνει με το Plan B. Το όνομα του, ίσως σου θυμίζει κατηγορίας Β', αλλά δεν είναι καθόλου δεύτερη επιλογή για τη διασκέδαση σου. Κάθε βράδυ γίνεται χ-α-μό-ς! Θα συναντήσεις πολύ νεολαία που εκπέμπει αισιοδοξία και αστείρευτη διάθεση για διασκέδαση. Οσο περνάει η ώρα γίνεται ακόμη πιο σούπερ με τη μουσική να παίζει στο τέρμα! Μπες εδώ και δες τη διαδρομή. 

12) ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ


Η μοναδική μουσική σκηνή της Χαλκίδας. Ενας διαφορετικός χώρος στο κέντρο της Χαλκίδας με το καρουζέλ να είναι το σήμα κατατεθέν! Η ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ ξεκίνσηε από μια ιδέα του Σωτήρη Γκίκα με στόχο να δημιουργήσει ένα μαγαζί που θα σμίγουν οι θαμώνες και θα γίνονται όλοι μια μεγάλη παρέα. Αυτό γίνεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, αλλά και σε κάθε live που πραγματοποιείται σχεδόν κάθε βδομάδα με γνωστούς καλλιτέχνες. Θέλεις κι άλλη Οδός Ονείρων; Μπες εδώ

13)  CODE 


Στο CODE θα πας για ...δυνατό clubbing. Είναι το χειμερινό στέκι για όλους εκείνους που θέλουν "ένταση" στη διασκέδαση τους. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ ο κόσμος δίνει ραντεβού στο CODE για ξέφρενο χορό και κέφι μέχρι το πρωί. Διοργανώνει και βραδιές με γνωστούς dj's ενώ παλμό δίνει ο τυμπανιστής στη μπάρα! Πήγαινε να δεις από κοντά τι γίνεται... Θα το βρεις μόλις λίγα λεπτά έξω απ' το κέντρο της Χαλκίδας (τσεκ εδώ τον δρόμο κι άλλα χρήσιμα). 

14) ΠΕΤΡΙΝΟ


Αγαπημένο cafe στην παραλία Χαλκίδας το ΠΕΤΡΙΝΟ που στέκεται χρόνια τώρα στα top της διασκέδασης. Ο άνετος χώρος (διαθέτει τρία διαφορετικά πατώματα), αλλά και η όμορφη βεραντούλα στον όροφο, είναι οτι πρέπει για να πιεις ευχάριστα το ποτάκι σου. Να είσαι σίγουρος πως θα ακούσεις καλή μουσική και θα φτιάξεις διάθεση με τα χαμόγελαστα πρόσωπα στο σέρβις. Αν είσαι οπαδός της ελληνικής μουσικής, πέρνα μια βόλτα την Παρασκευή. It's Greek night...  Δες εδώ το στίγμα του. 

15) FAROS 10

Κάποιοι το έχουν κάνει δεύτερο σπίτι τους. Στον FAROS 10 θα δεις χαμογελαστά πρόσωπα σ' ένα όμορφο περιβάλλον, θα ακούσεις ατμοσφαιρική μουσική, θα πιεις ψαγμένα cocktails και ταυτόχρονα θα απολαύσεις την εκπληκτική θέα στην πλαζ Παπαθανασίου. Εύκολα το κάνεις στέκι... Μάθε εδώ την ακριβή τοποθεσία του.

16) MOCHO 


Εδώ το ποτάκι είναι άλλη φάση. Χαλαρό περιβάλλον και μουσική, στο MOCHO σίγουρα θα ηρεμήσεις απ' την ένταση της καθημερινότητας. Κάποιες βραδιές κάνει και liveακια δίνοντας διαφορετικό στιλ στο cafe-bar. Ο κόσμος που θα δεις αποτελούν πλέον μέρος του MOCHO, αλλά θα δεις και καινούργια άτομα που αναζητούν πιο ήρεμες στιγμές. Βρίσκεται στην περιοχή των τένις, αλλά για να μην ψάχνεσαι μπες εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ 

Πού θα μείνεις;

Πού θα πιεις καφέ;

Πού θα πας για φαγητό;