Το OlaEvia επισκέφθηκε το KINEMA, το fit studio της Γιάννας Μαστροκώστα

Περνώντας από την οδό Περικλέους Σταύρου στη Χαλκίδα, μάς έκανε ...κλικ η εντυπωσιακή είσοδος (σε χρώματα μαύρο - κίτρινο), του Kinema fit studio (δείτε εδώ το στίγμα του).

Έτσι, πήραμε την απόφαση να ανέβουμε τα σκαλιά του στούντιο ώστε να δούμε τι ...παίζει στον όροφο.


Ανοίξαμε τη μαύρη πόρτα, η οποία κρύβει πίσω της έναν μοντέρνο χώρο -το σαλόνι του γυμναστηρίου- που μας εντυπωσίασε απ' την πρώτη στιγμή. 


Η γυμνάστρια Γιάννα Μαστροκώστα και οι εξειδικευμένοι γυμναστές της ομάδας της μάς υποδέχτηκαν με χαμόγελο. Μας ενημέρωσαν ότι το κάθε άτομο αποφασίζει να ξεκινήσει γυμναστική για διαφορετικούς λόγους (απώλεια βάρους, σύσφιξη, γράμμωση, υγεία, ευεξία, ορθοσωμία κ.α.) γι' αυτό και δημιουργούν ειδικά προγράμματα προπόνησης που βασίζονται αποκλειστικά στις δικές τους ανάγκες. 


 


Στις ευρύχωρες αίθουσες του personal studio, μπορείτε να επιλέξτε να κάνετε Fanctional Training, TRX, Pilates και Yoga με ασφάλεια και μεθοδικότητα αποφεύγοντας λάθη και τραυματισμούς.

Στόχος του KINEMA fit studio δεν είναι απλά να πείτε "Ξεκίνησα γυμναστήριο!", χάνοντας μετά από λίγο καιρό τον ενθουσιασμό σας και έτσι να σταματήσετε την φυσική άσκηση. Σας βοηθάει να καταλάβετε από μόνοι σας τα οφέλη που θα έχει αυτή η νέα συνήθεια για το σώμα και κυρίως, για την ψυχολογία σας!