ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΦΡΟΥΣΗΣ: Κρατάς "ζωντανή" την επιχείρησή σου μόνο αν δεν χρωστάς πουθενά

Είναι ο ιδιοκτήτης του fast food GRAFFITI FROU στην περιοχή του Βούρκου. Ο Γρηγόρης Φρούσης έχει πολλά χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο. Διαβάστε παρακάτω τη συνέντευξη ποικίλης ύλης που έδωσε στο OlaEvia.gr. 

1) Ποιο επάγγελμα θεωρείτε πως έχει κέρδος αυτή την εποχή;

Τα καταστήματα εστίασης σίγουρα έχουν το μεγαλύτερο κέρδος. Βέβαια, θα πρέπει σε κάτι να κάνεις τη διαφορά. Κάθε επιχείρηση είναι σημεντικό να έχει χαρακτήρα.

2) Ποιες ενέργειες της κυβέρνησης θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις;

Να μειώσουν τους φόρους και να έχουμε λιγότερες εισφορές.

3) Ποιο είναι το μυστικό για να κρατάτε "ζωντανή" την επιχείρηση;

Είμαι συνέχεια στο μαγαζί, όσο περισσότερες ώρες μπορώ. Η άμεση επαφή με τους πελάτες παίζει τεράστιο ρόλο. Επιπλέον, κάνουμε αλλαγές. Προσπαθούμε να μη μένουμε στάσιμοι, να διαφοροποιούμαστε και να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας. Τέλος, πρέπει να "ανοίγεσαι" ως εκεί που μπορείς. Αν χρωστάς παντού δεν μπορείς να κρατήσεις "ζωντανή" την επιχείρηση σου.

4) Θα την πουλούσατε για ένα ικανοποιητικό ποσό;

Ποτέ! Ήταν ένα όνειρο ζωής αυτό το μαγαζί. Το αγαπώ πολύ και προσπαθώ να το κάνω συνεχώς και πιο όμορφο!

5) Η νέα γενιά των εργαζομένων εμφανίζει μεγαλύτερη θέληση για δουλειά λόγω κρίσης;

Πιστεύω πως πάντα υπήρχε θέληση, αλλά λόγω της κρίσης παρατηρούμε αρκετούς νέους να ζητάνε δουλειά από πολύ μικρότερη ηλικία.