Βαγγέλης Βαρδακώστας: Αγόρασε το Mistral

Σημαντική επιχειρηματική κίνηση έκανε ο Βαγγέλης Βαρδακώστας, ιδιοκτήτης του Evia Palace. Αγόρασε το ακίνητο, όπου στεγάζεται το beach bar Mistral στις Αλυκές, και σχεδιάζει την επόμενη επιχειρηματική του κίνηση.

Ο Βαρδακώστας έχει εδώ και πολλά χρόνια το χειμερινό κέντρο νυχτερινής διασκέδασης Evia Palace στο δρόμο Χαλκίδας-Βασιλικού. Τις τελευταίες σεζόν το λειτουργεί μόνο για κοινωνικές εκδηλώσεις, καθώς η κρίση τσάκισε τη …μεταμεσονύκτια διασκέδαση στην πόλη μας.

Ωστόσο, παραμένει επιχειρηματικά ανήσυχος, αφού άλλωστε οι γιοι του ακολουθούν τα βήματά του στη διασκέδαση. Έτσι, πριν από λίγες μέρες ολοκλήρωσε μια σοβαρή επένδυση.

Ο λόγος για το beach bar Mistral στις Αλυκές. Το ακίνητο ανήκε στην Alpha Bank, η οποία το 2014 το νοίκιασε στον Χρήστο Κούτουλα. Ο νεαρός μηχανικός μπήκε στο χώρο της διασκέδασης και αναμόρφωσε πλήρως το σημείο, όπου πριν λειτουργούσε το ουζερί «Μαϊστράλι».

Ως γνωστόν, όμως, οι τράπεζες προτιμούν να πουλάνε τα ακίνητα, παρά να τα νοικιάζουν. Ο Βαγγέλης Βαρδακώστας άρπαξε την ευκαιρία, ήρθε σε συνεννόηση με την Alpha Bank και αγόρασε το ακίνητο.

Το μισθωτικό συμβόλαιο του Κούτουλα λήγει το 2020. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Γνώμης», από το καλοκαίρι του 2021 ο Βαρδακώστας σχεδιάζει να εγκατασταθεί επιχειρηματικά στο Mistral.

Στόχος του είναι να μπει δυναμικά στην καλοκαιρινή διασκέδαση της πόλης, αν και σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια επένδυση που δύσκολα θα χάσει την αξία της τα επόμενα χρόνια.

Ο Βαγγέλης Βαρδακώστας είναι ο νέος ιδιοκτήτης του ακινήτου στις Αλυκές, όπου λειτουργεί το Mistral.

* Το ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε στην Ευβοϊκή Γνώμη της 20ης Σεπτεμβρίου.