KΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΡΑΖΗ: Σταθερό ποσοστό επιτυχίας σε όλα τα πτυχία

 


Στα κέντρα ξένων γλωσσών της Στεφανίας Ραζή(δείτε εδώ τη διεύθυνση στην Κάνηθο και εδώτης Αυλίδας) η επιτυχία είναι δεδομένη σε όλα τα επίπεδα και στις τέσσερις γλώσσες που διδάσκονται (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά).    

 

 

 


Τα  μέσα διδασκαλίας που χρησιμοποιούν και τα δύο φροντιστήρια είναι σύγχρονα όπως:

  1. Μέθοδος Play and Learn – Learn and Play: Κάνουν την εκμάθηση διασκέδαση.
  2. Διαδραστικοί πίνακες – Η/Υ (Study Lab). Με τη χρήση του διαδραστικού πίνακα το μάθημα γίνεται πιο αποτελεσματικό και παράλληλα ελκυστικό μέσα στην τάξη.
  3. Belt online study system: Ένα πρωτοποριακό σύστημα μελέτης, εμπέδωσης με τη χρήση Η/Υ και το e-Box Study System (tablets).
  4. Κινηματογραφική Λέσχη: Προβολή ταινιών και ντοκιμαντέρ στον χώρο του φροντιστηρίου, όπου γίνεται συζήτηση και εκπαιδευτικά projects.  
  5. Διοργάνωση και Συμμετοχή σε θεατρικές παραστάσεις, έκδοση σχολικού περιοδικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα φροντιστήρια ξένων γλωσσών της Στεφανίας Ραζή λειτουργούν τμήματα για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες ή δυσλεξία έχοντας την στήριξη ενός ειδικού και καταξιωμένου συνεργάτη.        

Επίσης, διδάσκονται εξειδικευμένα Αγγλικά σε ενήλικες και μαθητές σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Greenwich.


Σημαντικό είναι το γεγονός ότι έχουν καταργήσει την εγγραφή και έτσι πληρώνετε μόνο τα δίδακτρα. Γίνονται επιπλέον εκπτώσεις σε αδέρφια ή στην παρακολούθηση δεύτερης ξένης γλώσσας.

Η συνεργασία της κυρίας Ραζή με έμπειρους Πτυχιούχους καθηγητές και η άριστη επικοινωνία μεταξύ μαθητών – καθηγητών είναι το κλειδί της επιτυχίας όλα αυτά τα χρόνια.