Αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές θα ζήσεις στο Beach Bar "ΚΑΛΑΜΙΑ"

Το απόλυτο καλοκαίρι θα ζήσεις στο ΚΑΛΑΜΙΑ BEACH BAR (μάθε εδώ πώς θα πας) διασκεδάζοντας από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ!


Πηγαίνεις χαλαρά το πρωί για καφεδάκι και πραγματικά ηρεμείς απολαμβάνοντας τη μοναδική θέα! Μόλις, νιώσεις τη θερμοκρασία να ανεβαίνει κάνεις τις βουτιές σου στην πεντακάθαρη θάλασσα -αμμουδιά  μέσα και έξω- και έπειτα αράζεις στις άνετες ξαπλώστρες ακούγοντας δυνατά καλοκαιρινά hit.

Αν είσαι αθλητικός τύπος, μπορείς να παίξεις beach volley στον διαμορφωμένο χώρο που διαθέτει. Αν από την άλλη είσαι παρέα με την οικογένεια σου, μπορείς να αφήσεις τα παιδιά να παίξουν με ασφάλεια στον ασφαλή παιδότοπο ενώ εσύ απολαυβάνεις τη θέα με ηρεμία.

Έφτασε η ώρα για φαγητό; Μην σκας! Στα "ΚΑΛΑΜΙΑ" υπάρχει και εστιατόριο, με ιδιαίτερα πιάτα για όλα τα γούστα, δροσερές σαλατούλες και πολλές άλλες επιλογές από το πλούσιο μενού του.


Όσο περνάει η ώρα και πλησιάζει το βραδάκι, το μαγαζί μετατρέπεται σε bar, και είναι η στιγμή που θα απολαύσεις το αγαπημένο σου ποτό ή cocktail κοιτώντας την παραλία από ... ψηλά!


Κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα ακούσεις live μουσική με ωραίους μουσικούς όπου το κέφι ...απογειώνεται! Stay tuned γιατί τα event που διοργανώνονται κάθε Κυριακή είναι πολλά και δεν πρέπει να τα χάσεις αν θέλεις να ζήσεις αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές!