ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΥΚΑΣ: Αν μου έδιναν καλά χρήματα, θα το πουλούσα το μαγαζί

Βρίσκεται στο χώρο της εστίασης πολλά χρόνια. Πρόσφατα μετέφερε το μαγαζί του στην παραλία της Λαμψάκου. Ο Κώστας Λούκας, ιδιοκτήτης του ουζερί  "Καπετάνιος" μιλάει στο OlaEvia για το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν οι Ευβοείς επιχειρηματίες στους πελάτες τους αλλά και για άλλα ενδιαφέροντα θέματα . Διαβάστε παρακάτω τι μάς δήλωσε.

 

1) Πώς κρίνετε γενικά το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν οι Ευβοείς επιχειρηματίες στους πελάτες τους;

Θεωρώ πως είναι πολύ καλό το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν οι επιχειρηματίες του νομού μας. 

2) Πόσες ώρες εργάζεστε την ημέρα και πόσες μέρες;

14 και 15 ώρες την ημέρα, εφτά ημέρες της εβδομάδας. 

3) Θα πουλάγατε την επιχείρησή σας, αν παίρνατε ένα ικανοποιητικό ποσό για να ζήσετε;

Αν ήταν ικανοποιητικό το ποσό, ναι θα την πουλούσα. Και με τα χρήματα που θα έπαιρνα θα άνοιγα άλλο μαγαζί.

4) Ποιοι είναι οι πιο βασικοί επιχειρηματικοί σας σύμβουλοι;

Ο εαυτός μου και οι πελάτες μου. Πάντα ακούω αυτό μου λένε και προσπαθώ να γίνομαι ολοένα και καλύτερος. Είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι.

5) Είναι καλό για την επιχείρηση, αλλά και για τον οικογενειακό βίο, να εργάζεται και η σύζυγος στον ίδιο χώρο;

Αν και στατιστικά θεωρείται δύσκολο να εργάζεται και η σύζυγος στον ίδιο εργασιακό χώρο, στη δική μας περίπτωση είναι θετικό και έχει άριστο αποτέλεσμα.