Ο Γιώργος Κιούσης μάς καλωσορίζει στο "ΠΑΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ" με τους χειροποίητους μεζέδες!

Στο νέο μεζεδοπωλείο του πετύχαμε χαμογελαστό τον Γιώργο Κιούση και δεν χάσαμε ευκαιρία να του ζητήσουμε ...συστάσεις για το "Πάμε Τσιπουράκι" . 

Να, τι μάς είπε: "Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, γι' αυτό υπάρχει πολύ ευχάριστο κλίμα στο χώρο. Ολα τα πιάτα που σερβίρονται είναι χειροποίητα, φτιαγμένα από τη σύζυγο μου, με πολύ μεράκι. Από το μεζεδάκι που συνοδεύεται με το τσίπουρο και τις σαλάτες έως τα μαγειρευτά."

Πράγματι, κάποιες από τις γευστικές δημιουργίες που "τσεκάραμε" ήταν μια νοστιμιά! Χορταστικά μπιφτέκια, πικάντικα σουτζουκάκια, χωριάτικη και μπατζαροσαλάτα όλο τέχνη, τσιπουρομεζέδες που σε κάνουν να θέλεις ακόμη ένα καραφάκι...

Οσο για τα μαγειρευτά φαγητά, αυτό που μάθαμε είναι ότι "παίζουν" ανάλογα με την εποχή, όπως χοιρινό κοκκινιστό για τις αρτίσιμες μέρες και σουπιές κρασάτες για τις νηστίσιμες. Καθημερινά, το "ΠΑΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ" διαθέτει και ένα διαφορετικό πιάτο είτε σε κρεατικά είτε σε θαλασσινές συνταγές.      

Το μεζεδοπωλείο του Γιώργου Κιούση (βρείτε εδώ διεύθυνση και τηλ) θα το βρείτε κλειστά μόνο τις Δευτέρες. Ολες τις άλλες μέρες, η ομάδα είναι στο πόστο της από το πρωί (ακόμη και για καφεδάκι) μέχρι το βράδυ για να σας εξυπηρετήσουν με χαμόγελα.


Ο εσωτερικός χώρος του μεζεδοπωλείου είναι λιτός αλλά γεμάτος ζεστασιά.