Φεύγει για ταξιδάκι στην Ελάτη Τρικάλων

Τι κι αν έχουμε Απρίλιο, ο καιρός θυμίζει ακόμη χειμώνα... Ιδανική εποχή για ταξιδάκι στην όμορφη Ελάτη Τρικάλων όπου θα βρεθεί η νικήτρια του διαγωνισμού μας. 

Μετά από κλήρωση, τυχερή αναδείχθηκε η Lousa Theodorou (Σούλα Θεοδώρου) όπως αναγράφεται στο προφίλ της στο facebook (φωτό κάτω), η οποία θα πρέπει να επικοινωνήσει με το OlaEvia μέχρι την Τετάρτη 17 Απριλίου για να μας δώσει τα στοιχεία της.  


Υπενθυμίζουμε πως, η τυχερή κερδίζει τη δωρεάν διαμονή (τρεις ημέρες, δύο διανυκτερεύσεις) για δυο άτομα στον παραδοσιακό ξενώνα της Ελάτης Τρικάλων "Αρχοντικό Τσιμπώνη" με πλούσιο πρωινό! Ο νικητής θα μπορεί να αξιοποιήσει το δώρο του από τις 15 Μαΐου μέχρι τις 23 Ιουνίου 2019 έπειτα από επικοινωνία με το ταξιδιωτικό γραφείο Kyzikos Tours .

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο κωλύεται να αποδεχτεί το δώρο του, θα πρέπει να μάς ενημερώσει πάλι μέχρι τη, Τρίτη 16/4 το αργότερο. Σε αυτή την περίπτωση, την πανέμορφη Ελάτη θα επισκεφθεί η επιλαχούσα νικήτρια Fwteini Petrelli (όπως αναγράφεται στο προφίλ της στο fb) .