Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την Γεωργία Νταγάκη

Η Γεωργία Νταγάκη έρχεται στην Οδό Ονείρων για ένα live που θα σας μείνει αξέχαστο! Μετά από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα, και λίγο πριν την έκδοση του νέου της album, η Γεωργία Νταγάκη έρχεται στη Χαλκίδα με την μουσική παράσταση “Δε λέει η καρδιά να μάθει…”.

Μια παράσταση με κύρια χαρακτηριστικά το πάθος και την ενέργεια, όπου η Γεωργία μαζί με την ομάδα της μας παρουσιάζουν τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και τραγούδια σπουδαίων συνθετών καταλήγοντας μέχρι την παράδοση.

Όλα αυτά ‘’αλλιώς’’ μέσα από διασκευές με άποψη, νέο ήχο και με έναν πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο.

Με τη φωνή και την λύρα της μας μιλά στην ψυχή, σε μια διαδρομή που ξεκινάει πρώτα από την “καρδιά”, διασχίζει “σύννεφα” και καταλήγει κάθε φορά σε διαφορετική πόλη, γιατί όλοι ζούμε σε μια κοινή σφαίρα του σύμπαντος, κάνοντας συνεχώς τα ''ίδια λάθη''.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε διπλές προσκλήσεις. Για να λάβετε μέρος δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group του OlaEvia στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ share στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 12 η ώρα τα μεσάνυχτα και τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 5/4 από το OlaEvia και τη σελίδα μας στο Facebook.

Καλή σας επιτυχία!