Θα είναι μια απολαυστική βραδιά με τον Σταμάτη Κραουνάκη και τους Σπείρα Σπείρα στην Οδό Ονείρων

Είναι ένα από τα πιο ωραία καλλιτεχνικά προγράμματα που έχει φιλοξενήσει ποτέ η Οδός Ονείρων και θα απολαύσουμε το βράδυ της Παρασκευής 22/3.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και οι "Σπείρα Σπείρα" θα δώσουν μια εξαιρετική ερμηνεία στη μουσική σκηνή της Χαλκίδας και το OlaEvia έχει τους δυο τυχερούς που κερδίζουν τις διπλές προσκλήσεις. 

Ο Savvas Mamakis και η Ioanna Papaharalampous (όπως αναγράφονται στο προφίλ τους στο fb) θα βρεθούν, σήμερα το βράδυ, παρέα με ένα αγαπημένο τους πρόσωπο στην Οδό Ονείρων και θα ζήσουν από κοντά αυτό το μοναδικό θέαμα.


Οι νικητές θα πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία με το OlaEvia.gr στο τηλέφωνο 22210-61240 το αργότερο μέχρι τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής 22 Μαρτίου για να μας δώσουν τα πλήρη στοιχεία τους και να ενημερωθούν για τον τρόπο αξιοποίησης του δώρου. Σε διαφορετική περίπτωση οι προσκλήσεις θα δοθούν στους επιλαχόντες. 

Σε περίπτωση που ο νικητής έχει κάνει κράτηση για το συγκεκριμένο live, κερδίζει την αξία του εισιτηρίου ως έκπτωση στην ελάχιστη κατανάλωση που έχει συμφωνήσει με την Οδό Ονείρων.