ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ - ΤΣΙΜΠΟΣ: Δεν άντεξαν τον ανταγωνιστικό χώρο της διασκέδασης

Άκρως ανταγωνιστικός έχει γίνει ο χώρος της διασκέδασης στη Χαλκίδα. Συνεχώς ξεπηδούν καινούρια καταστήματα που προσφέρουν γρήγορο φαγητό ή καφέ και ποτό, αλλά για να αντέξουν απαιτείται μεγάλος και καθημερινός αγώνας.
Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, έκανε το ξεκίνημά του το Μάιο του 2017 το «La Reina». Πρόκειται για το cafe-bar στο δρόμο Χαλκίδας-Αρτάκης, το οποίο μοιάζει περισσότερο με σπίτι παρά με μαγαζί εστίασης.
Την ευθύνη του «La Reina» είχαν δύο νέα παιδιά, ο Πάνος Γιαννάκης και ο Τάσος Τσιμπός (φωτό κάτω). Με εφόδιο τα νιάτα, αλλά και την εργασιακή τους εμπειρία σε άλλα καταστήματα, νοίκιασαν το χώρο με σκοπό να δημιουργήσουν ένα all season στέκι στις παρυφές της Χαλκίδας.

Τα όνειρα ήταν μεγάλα, ίσως και μεγαλύτερα απ’ όσα αρμόζουν στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε. Δημιουργήθηκε χώρος για φαγητό, απλώθηκαν ομπρέλες στην πλαζ, ενώ δεν έλειπε και η πισίνα που έδινε …άλλη χάρη.
Οι θερινές σεζόν δεν πήγαν άσχημα για το «La Reina», χωρίς πάντως τα αποτελέσματα να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των ιδιοκτητών. Τους χειμερινούς, όμως, μήνες, το μαγαζί περνούσε πολύ δύσκολες ώρες, παρά τις τονωτικές ενέσεις που επιχειρήθηκαν με διάφορα live.
Τον τελευταίο καιρό έγινε μια προσπάθεια για να κρατηθεί ανοιχτό, αλλά οι υποχρεώσεις είχαν αρχίσει να στριμώχνουν επικίνδυνα τους νεαρούς ιδιοκτήτες.
Έτσι, μέσα στον Δεκέμβριο το «La Reina» κατέβασε ρολά μην καταφέρνοντας να κλείσει το δεύτερο χρόνο λειτουργίας του. Ο χώρος παραμένει ανεκμετάλλευτος προς το παρόν.

*  Το ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε στην Ευβοϊκή Γνώμη της 11ης Ιανουαρίου.