ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ: Επισκεφθήκαμε το νέο παντοπωλείο της Χαλκίδας

Boutique μπαχαρικών και αποξηραμένων φρούτων θυμίζει το όμορφο κατάστημα που έχει δημιουργήσει ο Αντώνης Τσίμπος στην Χαλκίδα παρά ένα κλασικό παντοπωλείο. Περνώντας έξω από το "Χύμα & Τσουβαλάτα" είναι αδύνατον να μην το προσέξεις και σίγουρα θα θέλεις να μπεις μέσα να εξερευνήσεις όλα τα προϊόντα του.


Ετσι και εμείς μπήκαμε στον πειρασμό και πήγαμε να ανακαλύψουμε οτιδήποτε κρύβει μέσα του. Τι βρήκαμε; Πάνω από 38 είδη μπαχαρικών (και μείγματα), μεγάλη γκάμα σε αποξηραμένα φρούτα, όσπρια, ζυμαρικά, μαρμελάδες, μέλι, σάλτσες, αλλά και εκλεκτά αλλαντικά της εταιρίας Sary από τη Δράμα σε μεγάλη περιεκτικότητα ποσότητας κρέατος.


Εντύπωση μάς έκανε η πλούσια ποικιλία που διαθέτει σε τσάι. Ξεχωρίσαμε τον "Τρωϊκό Πόλεμο" με κανέλα, κάρδαμο, μήλο, πορτοκάλι και ροζ πιπέρι που μοσχοβολούσε αλλά και την "Ανθισμένη αγκαλιά"  , πιο ελαφρύ τσάι με κανέλα , μήλο, φλούδα και άνθη πορτοκαλιού

Φυσικά, αν είσαι λάτρης της σοκολάτας, σού προτείνουμε ανεπιφύλακτα τα σοκολατάκια διαφόρων γεύσεων που κοσμούν τη  βιτρίνα του καταστήματος.


TIP: Τώρα τις γιορτές θα δώσει διαφορετική γεύση στο γιορτινό σας τραπέζι η ιδιαίτερη σάλτσα "τομάτα με μαυροδάφνη". Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πού μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε καθώς και ό,τι άλλο χρειάζεστε εδω .