Κάναμε ...αυτοψία στο EVA'S NAILS μετά την ανακαίνισή του

Ανακαινίστηκε, πρόσφατα, το ινστιτούτο αισθητικής και ονυχοπλαστικής Evas nails (δείτε εδώ όλα τα πληροφοριακά στοιχεία) και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Ο χώρος του μεγάλωσε και ανανεώθηκε προσφέροντας επιπλέον άνεση στους πελάτες του.


Η ιδιοκτήτρια Δήμητρα Σταματίου τόλμησε να κάνει αυτή τη σημαντική αλλαγή δημιουργώντας έναν πολύ ευχάριστο χώρο αναμονής ενώ το δωμάτιο που γίνεται το μανικιούρ μεταμορφώθηκε, πραγματικά! Το ίδιο προσεγμένος είναι και ο χώρος που απολαμβάνετε το μασάζ. Εκεί, μπορείτε να κάνετε επιπλέον περιποίηση προσώπου αλλά και αποτρίχωση. 


"Μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να μεγαλώσω το ινστιτούτο για να νιώθουν οι πελάτισσες μου ακόμη πιο άνετες. Ο χώρος άλλαξε τελείως αλλά συνεχίζουμε να κρατάμε ψηλά το επίπεδο στις υπηρεσίες μας. Επιπλέον, προσθέσαμε το μακιγιάζ δίνοντας τη δυνατότητα στις γυναίκες να φεύγουν από τον ινστιτούτο μας ...κατευθείαν για την έξοδο τους", δήλωσε στο OlaEvia η Δήμητρα Σταματίου. 

Φυσικά, το προσωπικό είναι το ίδιο από την αρχή λειτουργίας της επιχείρησης και γι' αυτό όλη η ομάδα του Eva's Nails έχει κάθε λόγο να χαμογελά!

Η Δήμητρα Σταματίου ανάμεσα στις υπαλλήλους της Νατάσα Μπουλουγούρη και Μαριάνθη Παπαλάνη.