Στο Painterʼs Paradise βρήκαμε εξαιρετικά χρώματα κιμωλίας

Ένα ιδιαίτερο κατάστημα άνοιξε πρόσφατα στη Χαλκίδα και το OlaEvia το επισκέφθηκε για να μάθει τι είναι τα χρώματα κιμωλίας που ακούγονται όλο και πιο συχνά στην αγορά.  

Η ιδιοκτήτρια του PAINTER'S PARADISE, Ελισσάβετ Μηναΐδη, ενθουσιασμένη από τον όμορφο χώρο που έχει δημιουργήσει, μάς εξήγησε τα πάντα γύρω από τη νέα μόδα.  

Τα νέα χρώματα είναι οικολογικά - χωρίς έντονες οσμές - και χρησιμοποιούνται σε τοίχους, αλλά και σε έπιπλα. Προσφέρουν επαγγελματικό αποτέλεσμα, χωρίς να χρειαστεί να μεσολαβήσει ελαιοχρωματιστής, αφού ο καθένας μπορεί να βάψει την επιφάνεια που επιθυμεί (ξύλο, μέταλλο, πλαστικό, ύφασμα, MDF, γυαλί, ακόμη και μελαμίνη) 

Τα χρώματα κιμωλίας θα τα βρείτε σε πάρα πολλές αποχρώσεις, ακόμη και μεταλλικά, και σας δίνουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσετε μόνοι σας τον χώρο σας εύκολα και οικονομικά. Στο κατάστημα, βρήκαμε επίσης όλα τα απαραίτητα υλικά που χρειάζονται για την εφαρμογή τους.


Επιπλέον, στο PAINTER’S PARADISE (δείτε εδώ όλα τα πληροφοριακά στοιχεία) πραγματοποιούνται σεμινάρια, όπου μπορείτε να μάθετε τις βασικές τεχνικές παλαίωσης επίπλων (μέχρι πατίνες), αλλά και ειδικές τεχνοτροπίες παλαίωσης. Φυσικά, η υπεύθυνη αναλαμβάνει να φτιάξει όλα τα παλιά σας έπιπλα με τον τρόπο που επιθυμείτε, δίνοντάς τους ζωή!

Αγνώριστα γίνονται τα παλιά σας έπιπλα με τις ειδικές τεχνοτροπίες που χρησιμοποιούνται στο PAINTER'S PARADISE!