ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΚΗ: Σύγχρονοι τρόποι θέρμανσης για εξοικονόμηση ενέργειας έως 80%

Το πιο επίκαιρο θέμα συζήτησης -χωρίς καμία αμφιβολία- είναι το πώς θα κρατήσουμε το σπίτι μας ζεστό τώρα που η θερμοκρασία αρχίζει να "πέφτει" σιγά σιγά.

Το κατάστημα ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΚΗ της οικογένειας Μαντζάνα, το οποίο λειτουργεί από το 1978,  γνωρίζει καλά όλους τους σύγχρονους τρόπους θέρμανσης και μας τους παρουσιάζει.

Άλλωστε, η επιτυχημένη πορεία της εταιρίας συνεχίζεται με οτιδήποτε πιο πρωτοπόρο υπάρχει στην αγορά, χρησιμοποιώντας καινοτόμα προϊόντα και εγκαταστάσεις.

Φροντίζει για το καλύτερο κλίμα στα νέα σπίτια ή σε αυτά που ανακαινίζονται, σε επαγγελματικούς χώρους αλλά και σε ξενοδοχειακές μονάδες με τη σωστή θέρμανση και κλιματισμό ενώ υπόσχεται για εξοικονόμηση ενέργειας από 35 μέχρι  80%! Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως η εταιρία συμμετέχει στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ II.

Η ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΚΗ συνεργάζεται με  ηγέτες του κλάδου όπως Multibeton  Γερμανίας στη θέρμανση δαπέδου, την Carrier, τηToshiba και την Atlantic στον κλιματισμό και τις αντλίες θερμότητας, την Viessmann, Riello,Siemens, Dianorm, Zehnder σε προϊόντα κεντρικής θέρμανσης (πετρελαίου - αερίου) και αυτοματισμών. Επίσης, στην ηλιακή ενέργεια συνεργάζεται με τις Maltezos και Viessmann.

Πάμε να δούμε πιο συγκεκριμένες λύσεις για θερμό σπίτι και νερό χρήσης που προτείνει η εταιρία.

Οι αναστρέψιμου κύκλου αντλίες θερμότητας και ψύκτες Carrier προσφέρουν εξαιρετικά υψηλό βαθμό ενεργειακής απόδοσης τόσο στη θέρμανση όσο και στη ψύξη.


Οι ανοξείδωτοι ηλιακοί θερμοσίφωνες Maltezos κατασκευάζονται με όλες τις προϋποθέσεις  που τους εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και μεγάλη αντοχή για πολλά χρόνια, μάλιστα έχουν πιστοποίηση απόδοσης Α' Κλάσης από τον ΕΛΟΤ και κατέχουν την πρώτη θέση στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια


Λέβητες πετρελαίου - αερίου συμπύκνωσης  καυσαερίων κατάλληλοι για ενεργειακές αναβαθμίσεις κατοικιών με βαθμό απόδοσης πάνω από 103%


Προτείνουμε, βέβαια, να επισκεφθείτε και εσείς το κατάστημα ώστε να ενημερωθείτε από το έμπειρο προσωπικό και να βρείτε την καλύτερη λύση για τον δικό σας χώρο. Δείτε εδώ όλα τα απαραίτητα στοιχεία της επιχείρησης.