Μάς άνοιξε η όρεξη με τα "ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ" της Ντίνας!

Καθώς περνάς από την οδό Ραούλ Φολερώ δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου έρθουν μοναδικές μυρωδιές από την κουζίνα της Ντίνας! Γνωστή, σε όλους τους λάτρεις του σπιτικού φαγητού.

"Λυγίσαμε" και εμείς στον πειρασμό και μπήκαμε μέσα στο οινομαγειρείο "ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ". Πραγματικά, το πλούσιο μενού μάς ...προβλημάτισε! Δεν ξέραμε τι να πρωτοδιαλέξουμε! Η κυρία Ντίνα βάζει όλη την τέχνη της στην κουζίνα και δημιουργεί εξαιρετικά πιάτα, όπως και πίτες! 

Σπανακόπιτες, τυρόπιτες, κοτόπιτες φτιαγμένες με χειροποίητο φύλλο, φανταστικά λαδερά από τα οποία ξεχωρίζουν τα γεμιστά και το μπριάμ. Όλα τα ...λεφτά είναι οι λαχανοντολμάδες αλλά και ο φοβερός μουσακάς (μην ανησυχείτε, δεν θα πληρώσετε πολλά!).


Εννοείται πως, από το μενού δεν λείπουν τα θαλασσινά, όπως γαριδομακαρονάδα, γαύρος, μυδοπίλαφο αλλά και λιχουδιές στα κάρβουνα όπως  μπριζόλα χοιρινή, κοτόπουλο φιλέτο, πανσέτα, μπιφτέκι και πολλά άλλα νόστιμα.


Ντολμαδάκια, κεφτεδάκια, λουκάνικο είναι όλα χειροποίητα! Φτιαγμένα με μεράκι από την ακούραστη ιδιοκτήτρια! 


Όπως καταλαβαίνετε και εσείς, το μενού της κυρίας Ντίνας δεν έχει τελειωμό! Αν δεν έχετε χρόνο να το επισκεφτείτε, μπορείτε να δοκιμάσετε όλα τα καλούδια και στον χώρο σας αρκεί να κάνετε ένα τηλεφωνηματάκι (δείτε εδώ όλες τις απαραίτητες πληροφορίες). Ρωτήστε για τα πιάτα της ημέρας και καλή σας όρεξη! Ωρες Delivery: 12 και μισή έως 3 και μισή το μεσημέρι.