ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δυο τυχεροί θα κερδίσουν μια θεραπεία σώματος και μια θεραπεία προσώπου συνολικής αξίας 350 ευρώ

Και ποιος δε θα ήθελε να αφεθεί στα χέρια των ειδικών για μια περιποίηση προσώπου και σώματος; Σε αυτό τον διαγωνισμό, φοβόμαστε πως ...θα γίνει μεγάλη μάχη ανάμεσα στους συμμετέχοντες!  

Το OlaEvia.gr σε συνεργασία με το κέντρο Ιατρικής Κοσμητολογίας "Elyssis"  κάνει σε δυο τυχερούς ένα εξαιρετικό δώρο, συνολικής αξίας 350 ευρώ. 

Ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει μια θεραπεία σώματος αξίας 210 ευρώ (περιλαμβάνει λιποδιάλυση - κυτταρίτιδα, σύσφιξη, διάρκειας ενός μήνα) και ο δεύτερος μια θεραπεία ενυδάτωσης προσώπου, διάρκειας ενός μήνα, αξίας 140 ευρώ. 

Το Elyssis παρέχει υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, όπως υπηρεσίες laserCryosauna και προηγμένες εφαρμογές για το πρόσωπο και το σώμα με σύγχρονες μεθόδους όπου συνδυάζονται με προγράμματα διατροφής για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.


Η ποιοτική διαφορά του Elyssis είναι ότι βασίζεται στο τρίπτυχο ειλικρίνειααποτελεσματικότητακόστος


Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στη σελίδα του OlaEvia στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ share στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στις 12 η ώρα τα μεσάνυχτα και τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν την Τρίτη 16 Οκτώβρη από το OlaEvia και τη σελίδα μας στο Facebook.

Οι νικητές θα έχουν το δικαίωμα να αξιοποιήσουν το δώρο τους μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2018 , σε μέρα και ώρα που θα εξυπηρετεί τόσο τους ίδιους όσο και το κέντρο. 

Καλή σας επιτυχία..