ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΘΗΝΑ ΤΣΑΚΑΛΗ: Το μυστικό για το 100% επιτυχίας επί 16 χρόνια

Το μεγαλύτερο άγχος για όλους τους γονείς, όταν πλησιάζει ο Σεπτέμβρης, είναι σε ποιο φροντιστήριο θα γράψουν τα παιδιά τους για να μάθουν καλά Αγγλικά.

Με αυτή την αφορμή, λοιπόν, επισκεφθήκαμε το σύγχρονο Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας της Αθηνάς Τσακάλη στην περιοχή Δύο Δέντρα, πλησίον ΔΕΗ (βρείτε την ακριβή του θέση εδώ).

Η ιδιοκτήτρια και πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας, Αθηνά Τσακάλη, μας ξενάγησε στον όμορφο χώρο του κέντρου και πάμε να δούμε τι ανακαλύψαμε!

Ευχάριστες αίθουσες με διαδραστικούς πίνακες για την καλύτερη διδασκαλία, όπου οι μαθητές εκπαιδεύονται στη ξένη γλώσσα χωρίς να τους φαίνεται... αγγαρεία  



Ρωτήσαμε την κυρία Τσακάλη (φωτό κάτω) ποιος είναι ο τρόπος διδασκαλίας του κέντρου και μας απάντησε: "Δίνεται έμφαση στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και στην Επικοινωνιακή Μεθοδολογία. Επίσης, παίζει μεγάλο ρόλο ότι δημιουργούνται ολιγομελή τμήματα, ώστε να υπάρχει ο πλήρης έλεγχος από τους έμπειρους καθηγητές μας, οι οποίοι συνεχώς μετεκπαιδεύονται παρακολουθώντας τις εξελίξεις πάνω στη διδασκαλία των Αγγλικών. Αυτό, άλλωστε, είναι και το μυστικό της επιτυχίας μας εδώ και 16 χρόνια".


Οπως μας τόνισε η κυρία Τσακάλη, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του ξενόγλωσσου κέντρου, σημειώνεται 100% επιτυχία σε κάθε εξεταστική περίοδο. Επιπλέον, το Κέντρο είναι μέλος του συλλόγου Palsο και Europalso Society. 

Αξίζει να μάθετε περισσότερα για το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τσακάλη και να είστε σίγουροι πως θα βρείτε πολύ οικονομικά πακέτα.