COFFEEBRANDS: Επισκεφθήκαμε το νέο στέκι στο κέντρο της Χαλκίδας

Η ...μπλε άφιξη στην οδό Κριεζώτου μάς κίνησε την περιέργεια και θα ήταν αδύνατον να μην τσεκάρουμε τι "παίζει"!

Ένα θα σας πούμε, στα Coffeebrands θα απολαύσετε τα πιο ...premium χαρμάνια. Οταν, το προσωπικό σου φτιάχνει το καφεδάκι σου, μυρίζει όλος ο πεζόδρομος! Και γευστικός, και μερακλίδικος! Δεν είναι τυχαίο που λένε ότι είναι ειδικοί στον espresso. Δοκίμασε τον καφέ του και θα καταλάβεις τι εννοούμε! 


Τα Coffeebrands, βέβαια, τα λες και ...Juice spot αφού σου φτιάχνουν τον χυμό που θέλεις πάντα με τα  πιο φρέσκα φρούτα! Ζήτησε να σου δώσουν το μενού που υπάρχει μόνο με τους χυμούς, έχει τρομερές επιλογές! Εμείς, πήραμε το "Flash" με πορτοκάλι, ανανά, καρότο, πιπερόριζα και ήταν ...σούπερ! Πεντανόστιμος και πολύ δροσιστικός!


Για εσάς που δεν έχετε ανάγκη να πάρετε μερικές θερμιδούλες παραπάνω, σάς προτείνουμε ανεπιφύλακτα το Biskoblue. Είναι το ...κάτι άλλο! Φαίνεται,άλλωστε, και στην φωτό παρακάτω.


Επειδή πεινάσαμε, όμως, τσιμπήσαμε και μία τορτίγια με κοτόπουλο, τυρί, ντομάτα, μαρούλι και ceasar sauce. Αν πεινάσατε και εσείς τώρα, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε ...ενισχυμένες  μπαγκέτες, σαλάτες, club sandwich και πολλά άλλα σνακς.

Επισκεφθείτε το ή κάντε την παραγγελία σας καλώντας στο τηλεφωνάκι που θα βρείτε εδω.