Καλοκαίρι και Bonjour πάνε μαζί!

Οι ζέστες έχουν σφίξει για τα καλά και αναζητάς σαν τρελός ανάσες δροσιάς μέσα στην πόλη. "Κούλαρε δικέ μου" που έλεγε και η Καίτη Φίνου στις τηλεταινίες των 80's, γιατί υπάρχουν τα Bonjour, τα οποία βρίσκονται σε δύο κεντρικότατα σημεία της πόλης και όταν μπαίνεις μέσα είναι σαν να βρίσκεσαι στον ...παράδεισο.

Στον παράδεισο, γιατί έξω έχει 40 βαθμούς και μέσα είναι τόσο chill η ατμόσφαιρα που δεν θες να φύγεις. Ομως, δεν πας για τα air condition στα Bonjour. Πας γιατί θα πάρεις μια ωραιότατη φρεντάρα για να σε συνοδεύσει τις επόμενες ώρες.

Πας, γιατί έχει κάτι γλυκάρες που σε...κοιτάζουν και σε καλούν στην αμαρτία. Πιστέψτε μας δεν θα αντισταθείτε, όπως κυρίως στο απόλυτο must του καλοκαιριού, το παγωτό, το οποίο το Bonjour έχει απογειώσει. Τσέκαρε τις γεύσεις, κάνε προσμείξεις, αλλά ένα να ξέρεις: Οσα δοκιμάσαμε (και δεν τα λες και λίγα) ήταν υπέροχα.

Εντάξει, για τα ψωμάκια κάθε λογής, τα σφολιατοειδή, τις σαλάτες και τα λοιπά και τα λοιπά που ποζάρουν στις προθήκες των Bonjour, δεν θα πούμε πολλά. Γι' αυτό άλλωστε δεν τραβήξαμε και καμία φωτογραφία για να τα δεις. Πρέπει απλά και μόνο να τα γευτείς και σου θυμίζουμε ότι στο Bonjour της Χαϊνά μπορείς και να αράξεις στον εξωτερικό του χώρο με τις ώρες (εντάξει, περιμένουν κι άλλοι, μην το ξεφτιλίσεις!).

Σου υπενθυμίζουμε μόνο που είναι τα καταστήματα:

BONJOUR ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (τσέκαρε εδώ πληροφοριακά στοιχεία)


BONJOUR ΧΑΪΝΑ (εδώ και μερικά στοιχεία ακόμη)