Με εμπειρία 50 ετών στον καφέ ανεβαίνει συνεχώς στην αγορά

Η γνωριμία του πατέρα του, Κωνσταντίνου, με τον αείμνηστο Αριστείδη Λουμίδη ήταν ο λόγος που ο Στέλιος Ντίκος γεννήθηκε μέσα …στον καφέ!

Μια συνάντηση μαζί του ήταν αρκετή για να ανακαλύψουμε την αγάπη που "τρέφει" για το ...μαγικό κόσμο του καφέ. "Από μικρός, θυμάμαι να με γοητεύει το έντονο άρωμα του καφέ. Ημουν, πάντα, δίπλα στον πατέρα μου και παρακολουθούσα το κάθε του βήμα και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ηταν λογικό, λοιπόν, μεγαλώνοντας να μπω και εγώ στα μονοπάτια της επιχείρησης", δήλωσε στο OlaEvia ο Στέλιος Ντίκος (φωτο κάτω).


Στη Δροσιά Χαλκίδας (βρείτε εδώ πληροφοριακά στοιχεία) άνοιξε πριν λίγα χρόνια το δεύτερο καφεκοπτείο ΝΤΙΚΟΣ (το πρώτο βρίσκεται στο Παγκράτι Αθηνών). Διαθέτει ένα σύγχρονο εργαστήριο επεξεργασίας καφέ από το οποίο εφοδιάζονται εκατοντάδες καταστήματα σε Αθήνα και Εύβοια.  

Η μεγάλη ποικιλία στους καφέδες, σε μορφή καβουρδισμένων σπόρων ή αλεσμένου συσκευασμένου, είναι ο λόγος που επιλέγουν πολλοί το καφεκοπτείο.

Φυσικά, το κατάστημα είναι εφοδιασμένο με όλα τα καλούδια... Μπαχαρικά, βότανα, ξηρούς καρπούς, υπερτροφές, ζαχαρωτά είναι κάποια από αυτά.

Ο Στέλιος Ντίκος, πίσω από τον πάγκο του καφεκοπτείου του,

έτοιμος να σας εξυπηρετήσει!