Απίστευτοι αλμυροί και γλυκοί λουκουμάδες σε νέο κατάστημα στην Αρτάκη!

Οι λουκουμάδες είναι το αγαπημένο γλυκό πολλών, όπως και για εμάς! Ετσι, όταν μάθαμε πως άνοιξε ένα νέο γλυκοπωλείο στην Αρτάκη με λουκουμάδες σε δεκάδες γεύσεις, πήραμε τον δρόμο για το "μελουκ με ...look", όπως λέγεται! 

Ακριβώς πάνω στην παραλία της Αρτάκης (βρες εδώ το στίγμα του και τηλεφωνάκι) βρήκαμε το όμορφο μελουκ, μικρό, αλλά πολύ γουστόζικο!


Αρχικά, μάς έκανε εντύπωση η ...γλυκιά διακόσμηση του. Ο ιδιοκτήτης του, Χρήστος Βαγιάννης, μάς είπε πως όλα τα διακοσμητικά είδη που στολίζουν το μαγαζί, ακόμη και η πινακίδα που βρίσκεται στον απέναντι χώρο, είναι χειροποίητα! 


Καθίσαμε σε ένα από τα όμορφα τραπεζάκια του και πήραμε μπροστά μας τον πολύχρωμο κατάλογο για να αποφασίσουμε με τι γεύση θα κάνουμε την αρχή (εκτός από το καφεδάκι που το θέλαμε απαραίτητα!). 

Η αλήθεια είναι πως δυσκολευτήκαμε λίγο.... Αλμυροί ή γλυκοί λουκουμάδες, ήταν το μεγάλο δίλημμα! Και φυσικά, "παίξαμε" και στα δυο! Με ...look Philadelphia, σουσάμι και μέλι για αρχή και με ...look special (σοκολάτα, σοκολάτα bueno, caprice, kinder bueno και μια μπάλα παγωτό!) για το τέλος! Οι μερίδες ήταν κάτι παραπάνω από χορταστικές, αλλά δεν ανησυχήσαμε μην πάνε χαμένες, αφού χωράνε ωραιότατα σε ένα κουτάκι για το σπίτι! Εύκολα, φτιάχνεις και τους δικούς σου συνδυασμούς... 

Εκτός από τους λουκουμάδες, βέβαια, σαν γνήσιο γλυκοπωλείο, το "Μελούκ" διαθέτει και ακαταμάχητα γλυκά ταψιού! Την ημέρα που το επισκεφθήκαμε είχε ζουμερή σοκολατόπιτα που ...σου έτρεχαν τα σάλια! Παγωτό και Corn Dog τα αφήσαμε να τα δοκιμάσουμε την επόμενη φορά που θα πάμε! Γιατί, σίγουρα το μελουκ με ...look, θα μας δει ξανά σύντομα!

Αν δεν έχετε χρόνο να το επισκεφθείτε (που θα πρέπει να βρείτε τώρα που καλοκαιριάζει κιόλας), μην ανησυχείτε, γιατί σας φέρνουν όλα τα ωραία και στο χώρο σας! Απλά, περιμένετε να πάει η ώρα 5 το απόγευμα που ανοίγει! Σαββατοκύριακα και αργίες θα το βρείτε ανοιχτό από το πρωί.