Ιχθυοκαλλιέργειες TRIAN: Τσιπούρα και λαβράκι στα πιο ...νόστιμά τους!


Μέχρι το εξωτερικό φτάνουν τα ψάρια της ΤΡΙΑΝ μέσα από συνεργασίες με χονδρέμπορους σε όλη την Ελλάδα και αυτός είναι ένας καλός λόγος για να γνωρίσουμε την Ευβοϊκή εταιρία. 

Στον όρμο Σκορπονερίου και σε νερά του Βόρειου Ευβοϊκού εκτρέφονται τσιπούρες και λαβράκια κάτω από ιδανικές συνθήκες για τη δημιουργία τέλειας ποιότητας γόνου. 

Η εταιρία ξεκίνησε να λειτουργεί το 1987 με ιδρυτή τον Βαγγέλη Τριανταφύλλου και πριν μερικά χρόνια τα ηνία ανέλαβε ο γιος του, Βασίλης. Η νέα γενιά ήρθε να εξελίξει τις μονάδες παραγωγής με αποτέλεσμα την ανάπτυξη φρέσκων ψαριών με τέλειο σχήμα και απολαυστική γεύση.


"Στις ιχθυοκαλλιέργειες ΤΡΙΑΝ (βρείτε εδώ πληροφοριακά στοιχεία) επιλέγονται παραδοσιακοί τρόποι παραγωγής με σύγχρονες τεχνολογίες και έτσι παράγονται υγιεινά προϊόντα με υψηλή διατροφική αξία. Το προσωπικό είναι άρτιο εκπαιδευμένο πάνω στο αντικείμενο, ενώ διαθέτει όλες τις γνώσεις που χρειάζονται για τη σωστή λειτουργία των απαιτητικών αυτών μονάδων", δήλωσαν στο OlaEvia ο Βαγγέλης και ο Βασίλης Τριανταφύλλου.