Παντρεύεστε και σας αγχώνουν οι προετοιμασίες;

 

LA FIAMMA CATERING

Αναλαμβάνει τα πάντα

Διαχρονική αξία αποτελεί το εστιατόριο «La Fiamma». Εδώ και χρόνια, όμως, διαθέτει οργανωμένο catering, το οποίο διεκπεραιώνει όχι μόνο το μενού, αλλά την ανεύρεση και τη διακόσμηση του χώρου!
Οι άνθρωποι του «La Fiamma Catering» κάνουν πιο εύκολη υπόθεση την κοινωνική σας εκδήλωση γιατί α) ακούνε με προσοχή τι θέλετε, β) σας καθοδηγούν, ώστε να μη γίνουν γευστικά λάθη  και γ) βρίσκουν πάντα τη χρυσή τομή στο οικονομικό κομμάτι.
Για την ποιότητα δεν το συζητάμε. Όλοι ξέρετε τι φτιάχνει η κουζίνα του «La Fiamma». Τηλεφωνείστε και μάθετε περισσότερα.

 

 

KTHMA ANTIΠΟΛΙΣ

Ονειρεμένο σκηνικό

Κάθε γάμος αξίζει έναν ειδυλλιακό γαμήλιο χώρο. Το «ΚΤΗΜΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΣ» σε απόσταση 10 μόλις λεπτών από τη Χαλκίδα, ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική του και αποτελεί ιδανική επιλογή.
Το καταπληκτικό χαλί από γκαζόν, ο μοντέρνος φωτισμός, η τεράστια πισίνα και το μπαρ συνθέτουν το τέλειο σκηνικό για το γάμο των ονείρων σας.
Η πολυετής εμπειρία, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός της εξειδικευμένης ομάδας του κτήματος θα ικανοποιήσουν τα «θέλω» σας και θα στέψουν με απόλυτη επιτυχία κάθε κοινωνική σας εκδήλωση.

 

ΧΑΝΙΟΓΛΟΥ

Το προσωπικό του καταστήματος είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει και να σας δείξει ποιο κοστούμι αναδεικνύει το στιλ σας.

Το φοράς ξανά

Eννοείται πως και ο γαμπρός πρέπει να είναι πιο γοητευτικός από ποτέ και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεται. Η επιλογή του γαμπριάτικου κοστουμιού γίνεται πιο εύκολη υπόθεση στο κατάστημα «ΧΑΝΙΟΓΛΟΥ». Είναι 25 χρόνια στο χώρο και ξέρει να σας καθοδηγήσει κατάλληλα.
Η υπεύθυνη του καταστήματος Καίτη Χανιόγλου μάς είπε ότι οι άνδρες δεν διαλέγουν πια αμπιγιέ κοστούμια, αλλά ένα σύνολο που θα τo ξαναφορέσουν, με ιδιαίτερη προτίμηση στις ραφ και γκρι ανοιχτές αποχρώσεις.
Επίσης, συμπλήρωσε κάτι πολύ σημαντικό: «Στο κατάστημά μας μπορείς να αγοράσεις ένα πολύ όμορφο και καλής ποιότητας κοστούμι από 150 έως 190 ευρώ!»

 

BEAUTIFLY BY VASIA

Aφεθείτε σε έμπειρα χέρια

Επειδή με το νυφικό χτένισμα δεν …παίζουμε, ε-πιλέξτε μία έμπειρη hair stylist. H Βάσια  Γεωργούλια, master color expert by Wella και ιδιοκτήτρια του hair salon «BEAUTIFLY BY VASIA»  διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να βρείτε την απόχρωση που σας ταιριάζει, καθώς και το χτένισμα που θα  σας κάνει να λάμπετε την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας.

 

ΟΙΝΟΥ ΜΕΛΑΘΡΟΝ

Η αίθουσα του «Οίνου Μέλαθρον» στολισμένη για κοινωνική εκδήλωση.

Ο ιδιοκτήτης Βασίλης Γουρνής.

Ξεχωρίζει σε όλα !

Μία εντυπωσιακή αίθουσα δεξιώσεων, το «Οίνου Μέλαθρον», λειτουργεί στον Άγιο Νικόλαο (Μπούρτζι) και ξεχωρίζει όχι μόνο για το περιβάλλον, αλλά και για το εκπληκτικό φαγητό και τις απίστευτα προσιτές τιμές του.  
Ο ιδιοκτήτης του, Βασίλης Γουρνής και η σύζυγός του Ελένη Σκαρλά, γοήτευσαν τους πελάτες τους επαναφέροντας στο χώρο εστίασης τις παραδοσιακές σπιτικές γεύσεις.
Τα καταπληκτικά ντολμαδάκια, τις υπέροχες πίτες και φλογέρες, το μοναδικό σουφλέ, αλλά κυρίως το πεντανόστιμο τυλιχτό χοιρινό, σας τα συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Και επειδή τα περισσότερα Σαββατοκύριακα των επόμενων μηνών είναι ήδη κλεισμένα, σπεύσατε...

 

KOΜΜΩΤΗΡΙΟ PETROU G


Eμπιστευθείτε το !

Την ομορφότερη στιγμή της ζωής σας χρειάζεστε έναν έμπειρο κομμωτή για να σας συμβουλεύσει για τις νέες τάσεις και να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό χτένισμα.
Εμπιστευθείτε, λοιπόν, τον κομμωτή Γιώργου Πέτρου. Μετράει 10 χρόνια στο χώρο  και είναι έτοιμος να σας ...ξεαγχώσει δημιουργώντας το ομορφότερο νυφικό χτένισμα και στην καλύτερη τιμή! Το κομμωτήριο «Petrou G» βρίσκεται στην οδό Αρεθούσης 73-75.

 

PEPPITO SHOW

Επισκεφθείτε το «Peppito Show» στην οδό Τσιριγώτη.

Διασκέδαση χωρίς όρια

Όποιο κι αν είναι το γεγονός, πάντα υπάρχει αφορμή για party. Ο Γιάννης Λεμπέσης, επαγγελματίας ανιματέρ, γνωστός ως PEPPITO, έχει δημιουργήσει από το 2007 (Τσιριγώτη 7, πλατεία Αγίου Νικολάου, τηλ. 22210-26929) τη δική του καλλιτεχνική ομάδα με ειδίκευση στη διαδραστική ψυχαγωγία. Κλόουν, μάγοι, ζογκλέρ, μασκότ, ξυλοπόδαροι είναι στη διάθεσή σας για να κάνουν την εκδήλωσή σας πραγματικά αξέχαστη. Άλλωστε, ο σκοπός είναι πάντα ένας: Η διασκέδαση!

 

 

 

ΜΠΙΣΚΟΤΟΓΛΥΚΟ

Ο Γιώργος Τσακάλης σερβίρει τα γλυκά του και σε μπολάκια τριών μεγεθών.

Λαχταριστά σπιτικά γλυκά για τις πιο όμορφες στιγμές

Το γλυκό είναι το βασικό συστατικό μίας επιτυχημένης κοινωνικής εκδήλωσης. Γι’ αυτό το «ΜΠΙΣΚΟΤΟΓΛΥΚΟ»  σας προσφέρει μία μεγάλη γκάμα από παραδοσιακά, σπιτικά γλυκά που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Ο Γιώργος Τσακάλης, ιδιοκτήτης του «Μπισκοτόγλυκου», μας μίλησε για τα άφθαστα πλεονεκτήματα του καταστήματος.
- Γιατί να προτιμήσει κάποιος το «Μπισκοτόγλυκο»;
Γιατί χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας και τα γλυκά μας θα ξυπνήσουν στους καλεσμένους σας παλιές γευστικές αναμνήσεις από μπισκότα, σπιτικές κρέμες, πραλίνα και σοκολάτα.
- Φτιάχνετε μόνο γλυκά με βάση το μπισκότο;
Όχι. Το εργαστήριό μας παρασκευάζει, εκτός από το μοναδικό και λαχταριστό μπισκοτόγλυκο σε διάφορες παραλλαγές, και άλλα γλυκά όπως μιλφέιγ, προφιτερόλ, tiramisu, αλλά και σιροπιαστά, όπως πορτοκαλόπιτα και φωλιές.
- Πώς προσφέρονται τα γλυκά σας για τις κοινωνικές εκδηλώσεις;
Προσφέρονται είτε σε ταψί είτε σε ατομικά μπολάκια τριών μεγεθών, ανάλογα με το είδος της εκδήλωσης. Επίσης, φτιάχνουμε και τούρτες για οποιαδήποτε περίσταση.

 

DIAMONDS BEAUTY AND NAILS

Tέλειο αποτέλεσμα

Νέα τάση στο μακιγιάζ είναι το ημιμόνιμο. Η ιδιοκτήτρια-αισθητικός  (απόφοιτη της σχολής Φρέντυ Καλομπράτσου) του ινστιτούτου «Diamonds Beauty and Νails», Mαρία Αργύρη, διαθέτει εμπειρία ως Long Timer Linergist και εγγυάται το τέλειο αποτέλεσμα με τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Για εσάς που θέλετε το κλασικό νυφικό μακιγιάζ, εμπιστευθείτε τα επώνυμα προϊόντα της εταιρείας Criolan που θα βρείτε αποκλειστικά στο Diamonds.

 

NTEMH KΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπόσχεται, πραγματοποιεί

Εξοπλισμένο με μηχανήματα νέας τεχνολογίας το κέντρο αισθητικής της Ντέμης Κωνσταντοπούλου δεν υπόσχεται, αλλά πραγματοποιεί θεραπείες προσώπου και σώματος που βασίζονται στις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας.
Ειδικά για τις νύφες, το κέντρο προτείνει ενυδάτωση προσώπου, ματιών και σώματος, αποτρίχωση, σχεδιασμό φρυδιών, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία από θεραπείες ομορφιάς που χαρίζουν μόνιμη λάμψη!
Δεν έχετε, παρά να την επισκεφθείτε: Παπαναστασίου & Μπαλαλαίων 31.

 

KTHMA ΜΠΟΥΡΕΛΗ

Ο Ζήνος και ο Γιάννης Μπουρέλης στο κτήμα τους.

Είναι για τα δύσκολα

Καμία επιθυμία του ζεύγους δεν είναι ανέφικτη στο «Κτήμα Μπουρέλη» και οι ιδιοκτήτες του, Ζήνος και Γιάννης Μπουρέλης αναλύουν στη «Γνώμη» γιατί αξίζει να το προτιμήσετε.
- Σε τι ξεχωρίζει το Κτήμα Μπουρέλη;
Εδώ, χορεύουν όλοι μέχρι πρωίας χωρίς ...παρεμβάσεις! Διαθέτουμε άδεια μουσικής κι έτσι δεν μπορεί κανείς να εμποδίσει τους θαμώνες να διασκεδάσουν. Επίσης, πρόσφατα, εξοπλίσαμε την κουζίνα μας με νέα μηχανήματα που εγγυώνται ένα εξαιρετικό μενού.
- Ποιο είναι το πιο απαιτητικό πράγμα που σας έχουν ζητήσει;
Όλα τα ζευγάρια θέλουν ό,τι πιο ιδιαίτερο για τη μέρα του γάμου τους και εμείς φροντίζουμε να τους ικανοποιούμε τις επιθυμίες. Το πιο ...δύσκολο ήταν όταν ο γαμπρός μάς ζήτησε να φέρουμε ένα γνωστό καλλιτέχνη τη βραδιά του γάμου ως έκπληξη στη νύφη. Και φυσικά, το κάναμε!  
- Μπορεί να κάνει κάποιος την εκδήλωση που έχει ονειρευτεί χωρίς να βγει εκτός προϋπολογισμού;
Εννοείται. Εκτός από το χώρο με την πισίνα, διαθέτουμε άλλους δύο χώρους, εξίσου προσεγμένους, που μπορούν να γίνουν πανέμορφες εκδηλώσεις με λιγότερο κόστος.

 

ΦΩΤΟΧΩΡΟΣ

Φωτογραφίες που ...μιλάνε

Αποτυπώστε τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας με μοναδικό και ...καλλιτεχνικό τρόπο. Δεν θα το κάνετε εσείς, αλλά ο έμπειρος φωτογράφος Τάσος Νεοφώτιστος.
Τον διακρίνει ο επαγγελματισμός, αλλά και το μοναδικό του στιλ, αφού στο ενεργητικό έχει αμέτρητες καλύψεις κοινωνικών εκδηλώσεων και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. Επισκεφθείτε τον στο «ΦΩΤΟΧΩΡΟ» και μάθετε τα οικονομικά πακέτα φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης.

 

BONJOUR ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Η γαμήλια τούρτα είναι στα must του catering του ζαχαροπλαστείου.

 

Μερικές από τις πιο απλές, αλμυρές γεύσεις που δημιουργεί για εσάς το Bonjour.

Σαρώνει και στο catering

Έχει ήδη μπει δυναμικά στον τομέα του catering το «Bonjour Χαλκίδας» και προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα γευστικών προτάσεων.
Όσον αφορά στα γλυκά, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Η ζαχαρένια απόλαυση που δίνουν στον ουρανίσκο μας οι δημιουργίες του «Bonjour» πρέπει να έχει θέση στο γαμήλιο τραπέζι.  
Σας ετοιμάζουν την τούρτα και τα γλυκά για τους καλεσμένους (κυριολεκτικά ό,τι θέλετε), ενώ με χαρά μπορούν να σας στήσουν ένα candybar για παιδιά, αλλά και μεγάλους! Επιπλέον, πείτε ένα γλυκό ...bonjour στο αγαπημένο σας πρόσωπο, αφού το ζαχαροπλαστείο λανσάρει το after wedding bonjour breakfast, δηλαδή φέρνει το πρώτο πρωινό του γαμήλιου βίου στο χώρο σας!
Το catering αναλαμβάνει και αλμυρές γεύσεις. Από fingerfood και σαντουιτσάκια μέχρι πιο απαιτητικά πιάτα, η κουζίνα του Bonjour είναι έτοιμη να σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε κάθε κοινωνική εκδήλωση και με πολύ οικονομικό κόστος. Πώς θα μάθε περισσότερα; Τηλεφωνείστε στο τηλ. 22210-24212 ή στείλτε e-mail στο info@bonjour.gr.

 

STRATOS HOME N' STYLE

Στήνει το νέο σας σπίτι με πολύ χαμηλό κόστος

Λύνει τα χέρια των καλεσμένων, αλλά και του ίδιου του ζευγαριού το πολυκατάστημα «STRATOS HOME N’ STYLE». Οι πρώτοι δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρουν ένα ωραίο δώρο γάμου, ενώ οι νεόνυμφοι ανακαλύπτουν σ’ ένα χώρο ότι μπορούν να στήσουν οικονομικά το νέο τους σπίτι!
«Αναζητάμε καινούριες, αξιόλογες εταιρείες, που να είναι προσιτές σε όλους. Κι αυτό, γιατί μοιραζόμαστε το άγχος με τα νέα ζευγάρια, τα οποία σκέφτονται και το παραμικρό έξοδο θέλοντας ταυτόχρονα ένα μοντέρνο αισθητικά αποτέλεσμα» τονίζουν στη «Γνώμη» οι ιδιοκτήτες του πολυκαταστήματος Στέφανος και Γιώργος Γιουμούκης.
Η ευγένεια και η άμεση εξυπηρέτηση είναι στα ατού της επιχείρησης, η οποία εμπορεύεται υπεύθυνα από έπιπλα σπιτιού και κήπου μέχρι ηλεκτρικές συσκευές και οικιακά σκεύη. Το καινούριο σας σπιτικό θα φέρει τη σφραγίδα του «STRATOS HOME N’ STYLE» και δεν θα ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

 

ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ CATERING

Πανέμορφη διαμόρφωση εξωτερικού χώρου από το team του Γιώργου Δρακούλη  (φωτό κάτω)

Παράδοση στην ποιότητα

Πέντε λέξεις αρκούν για να περιγράψουν την ταυτότητα του catering που προσφέρει το «Κτήμα Δρακούλης». Ο ιδιοκτήτης του Γιώργος Δρακούλης εξηγεί με απλά λόγια στη «Γνώμη» τα πλεονεκτήματα της επιχείρησης.
- Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας;
Συνεχίζουμε την παράδοση από το 1965 και φροντίζουμε με αγάπη και επαγγελματισμό να εξελισσόμαστε στον τομέα της εστίασης.  
- Εκτός από το «Κτήμα Δρακούλης», κάνετε και outdoor catering. Πείτε μας δυο λόγια γι’ αυτό.
Τα δεκαπέντε τελευταία χρόνια αναλαμβάνουμε δεξιώσεις σε όλη την Εύβοια και όχι μόνο. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες εστίασης, από τον εξοπλισμό έως την τελευταία λεπτομέρεια, έτσι ώστε να έχουμε επιτυχημένες δεξιώσεις.
- Πώς θα χαρακτηρίζατε το «catering Δρακούλης» με πέντε λέξεις.
Παράδοση, ποιότητα, επαγγελματισμός, αγάπη, αποτελεσματικότητα.