Tο Barbas γίνεται γυράδικο

Μόλις λίγους μήνες άντεξε το ψητοπωλείο Barbas απέναντι από τη γέφυρα του Ευρίπου, στην παραλία Χαλκίδας, το οποίο αντικατέστησε την «Παλιά Γέφυρα».
Το Barbas άνοιξε το Μάιο από την εταιρεία Vlavianos Group, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης στην Αθήνα. Στόχος της ήταν να φέρει ένα νέο concept ψητοπωλείου στη Χαλκίδα.


Το κατάστημα ήταν προσεγμένο στη διακόσμηση και έδινε βάση στα κρεατικά. Ωστόσο, δεν πρόσφερε το αγαπημένο πιτόγυρο (παρά μόνο προς τα τέλη της σύντομης λειτουργίας του) ούτε είχε σούβλα. Αυτή η διαφοροποίηση δεν βρήκε πολλούς ένθερμους υποστηρικτές και το Barbas δεν κατάφερε να μετεξελιχθεί σε meating point.


Άλλωστε, ο γύρος ελκύει τον περαστικό και τα χαμηλά-μεσαία βαλάντια που αποτελούν και την ισχυρή πλειοψηφία στην Ελλάδα της κρίσης. Έτσι, το …πείραμα απέτυχε και η Vlavianos Group κάνει στροφή 180 μοιρών.
Στη θέση του Barbas έρχεται το «Λαός και Καλαμάκι», ένα κλασικό γυράδικο που φιλοδοξεί να ανοίξει τις πόρτες του σε 10 μέρες περίπου. Άλλωστε, δεν θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στη διακόσμηση, αφού ο χώρος ανακατασκευάστηκε πρόσφατα και η υποδομή είναι έτοιμη.