Ο Αναστάσιος Ραϊμόντι είναι κάθε εποχή ...ετοιμοπόλεμος!

Αυτή τη φορά το OlaEvia ταξίδεψε λίγο πιο νότια, μέχρι το όμορφο Αυλωνάρι, για να συναντήσει τον Αναστάσιο Ραϊμόντι


Ο ιδιοκτήτης του EPOCA μάς περίμενε με φουλ διάθεση για να μας ξεναγήσει στον χώρο του. Και τι δε βρήκαμε στο κατάστημα με τα εποχιακά είδη! 

Αυτή την περίοδο είναι γεμάτο με λαμπάδες, με παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους αλλά και με διάφορα διακριτικά στολίδια για τα ...μεγαλύτερα παιδιά. Φυσικά, έχει τα πάντα από πασχαλινά είδη για να δώσετε στο σπίτι σας την ανάλογη ατμόσφαιρα. 

Στο EPOCA όμως, δε θα βρείτε μόνο εποχιακά είδη. Υπάρχουν πανέμορφα διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο όπως κούπες, κορνίζες, πίνακες, ιδιαίτερα κουτιά αποθήκευσης αλλά και φο μπιζού όλα ιδανικά για δωράκια.


"Φροντίζω να φέρνω στο μαγαζί όλα όσα απαιτεί η κάθε εποχή αλλά αυτό που βρίσκει κάποιος όλο τον χρόνο στο EPOCA είναι τα είδη κυνηγιού και αλιείας. Ο κόσμος που ασχολείται με τα συγκεκριμένα σπορ ξέρει πως διαθέτω όλα τα αξεσουάρ και τον εξοπλισμό που χρειάζεται για το κυνήγι ή το ψάρεμα", δήλωσε ο Αναστάσιος Ραϊμόντι. 

Αν θέλετε να μαθαίνετε για ο,τι νέο έρχεται στο κατάστημα  μπείτε στη σελίδα του στο facebook @epocaavlonari και @Epoca - Fish & Hunt. Για τη διεύθυνση και όλα τα σχετικά κάντε κλικ εδώ.