ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΧΑΛΚΙΔΑ: Τα ουζερί πήραν φωτιά!

Την τιμητική τους έχουν τα ουζερί την Καθαρά Δευτέρα και το OlaEvia επικοινώνησε με κάποιους επιχειρηματίες της Χαλκίδας και των πέριξ και πήρε τη γνώμη τους για το πώς κινήθηκε εισπρακτικά η συγκεκριμένη μέρα.   

Γνώριμη κατάσταση η Καθαρά Δευτέρα για τον Γιάννη Ρεματά, ιδιοκτήτη της ψαροταβέρνας ΔΕΛΦΙΝΙΑ στην παραλία Χαλκίδας.

"Είχαμε πολύ κόσμο και αρκετοί αναγκάστηκαν να φύγουν, επειδή δεν υπήρχε τραπέζι να καθίσουν. Κυρίως ήταν επισκέπτες της Αθήνας, αφού ο ντόπιος κόσμος δύσκολα επιλέγει την παραλία για να πιει το ουζάκι του. Προτιμά να φύγει εκτός" δήλωσε ο κος Ρεματάς. 


Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και η ΟΔΥΣΣΕΙΑ στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου. "Εννοείται, πως ήμασταν φίσκα. Δεν πήραμε ανάσα μέχρι τις βραδινές ώρες. Ηταν πολύς ο ξένος κόσμος που επισκέφθηκε τη Χαλκίδα και αυτό βοήθησε περισσότερο" είπε στο OlaEvia ο υπεύθυνος του ουζερί Οδυσσέας Μπερμπάτης


Επιπλέον, ευχαριστημένοι δήλωσαν και επιχειρηματίες εκτός της Χαλκίδας.

Πιο ικανοποιημένος από την περσινή χρονιά δήλωσε ο Γιάννης Μακρίδης. "Αρκετός κόσμος είχε κλείσει τραπέζι νωρίτερα, για να είναι σίγουρος. Το μαγαζί γέμισε περισσότερο με Αθηναίους. Αν ο καιρός ήταν λίγο καλύτερος, θα εξυπηρετούσαμε κι άλλους με τα τραπεζάκια δίπλα στη θάλασσα" δήλωσε ο ιδιοκτήτης του ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ στην παραλία Νέας Λαμψάκου.   


  

Απόλυτα ευχαριστημένος και ο Γιάννης Μπιθικούκης, ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας "Ο ΝΙΚΟΣ" στην παραλία στο Μπούρτζι. "Ηταν ένα καλό τριήμερο. Αρκετός ξένος κόσμος επισκέφθηκε την περιοχή, αφού γνωρίζει πως η Χαλκίδα και τα περίχωρά της ξεχωρίζουν για τα θαλασσινά τους. Αν πρέπει να ...κάνουμε ταμείο, όμως, σε σχέση με πέρυσι, σίγουρα φέτος ο κόσμος ήταν πιο συντηρητικός στις παραγγελίες του" δήλωσε ο κύριος Μπιθικούκης.