ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ: Απόλυτα ευχαριστημένοι οι επιχειρηματίες εστίασης

Χαμός έγινε την Τσικνοπέμπτη στα καταστήματα εστίασης της πόλης και οι επιχειρηματίες έμειναν πολύ ευχαριστημένοι, σύμφωνα και με δηλώσεις τους στο OlaEvia.gr.

Επικοινωνήσαμε με τον Μανώλη Γιαπιτζή του μεζεδοπωλείου "Μερακλίδικο", τον Πρόδρομο Καλαϊτζόγλου από το "Μεζεδοπωλείο της Αργυρώς" και τον Αργύρη Μούντριχα από το ψητοπωλείο "Το γουρουνάκι" και όλοι τονίζουν πως η Τσικνοπέμπτη ήταν μια πολύ καλή εισπρακτικά μέρα, παρά την οικονομική κρίση που περνά η χώρα.

"Ολα τα τραπέζια ήταν γεμάτα. Ο κόσμος διασκέδασε με την καρδιά του και είμαι αισιόδοξος πως και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας θα κινηθεί καλά. Φυσικά, οι παραγγελίες ήταν πιο μετρημένες σε σχέση με άλλες χρονιές, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι πελάτες είχαν εξαιρετική διάθεση" τονίζει ο Λευτέρης Γιαπιτζής.


Οριεντάλ και ζωντανή μουσική επιφύλαξε στην πελατεία του την Τσικνοπέμπτη ο Προδρομος Καλαϊτζόγλου και ο ίδιος σημειώνει: "Υπήρξε πολύ κέφι, ο κόσμος χόρεψε και το διασκέδασε. Κι όσο αυτό συμβαίνει, τόσο κι εμείς θα είμαστε καλά. Η βραδιά γενικά άφησε κέρδος".


Το "Γουρουνάκι" είχε ετοιμάσει μερικά ειδικά πιάτα για την Τσικνοπέμπτη και ο Αργύρης Μούντριχας κάνει λόγο για μια πολύ καλή βραδιά με άφθονη διασκέδαση. "Ολα τα τραπέζια ήταν γεμάτα και στα συν είναι ότι δούλεψε και το delivery" επισημαίνει ο κύριος Μούντριχας.


Μακάρι πάντα να ακούμε τόσο χαρμόσυνα νέα!