Απολαυστικές επιλογές για την Τσικνοπέμπτη

Πριν καλά-καλά χωνέψεις τη ...Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα, ήρθε η Τσικνοπέμπτη! Το Πάσχα γιορτάζεται φέτος νωρίς, με αποτέλεσμα τσικνίσματα, Καρναβάλια και Καθαρά Δευτέρα να μετατοπίζονται προς τα πίσω.

Μετά, λοιπόν, το ...νεκρό Γενάρη, έρχεται ένας γεμάτος χαρά Φλεβάρης και την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου τιμάμε τα κοψίδια! Η Τσικνοπέμπτη αποτελεί μια καλή αφορμή να μαζευτούμε με την παρέα μας και να το γλεντήσουμε χωρίς να σκεφτόμαστε τη χοληστερίνη.

Ανάμεσα στα δεκάδες μαγαζιά που προσφέρονται για την Τσικνοπέμπτη, η «Γνώμη» διάλεξε τα καλύτερα και σας τα παρουσιάζει. Είτε αγοράσετε έτοιμα τα κρεατοεδέσματα είτε τα ψήσετε, οι λύσεις υπάρχουν!

 

«Μάχη» δίνουν τα πιο νόστιμα κρεατικά στην κουζίνα του εστιατόριου «ΜΑΧΗ» για να ετοιμαστούν και να παραδοθούν στο πιάτο σας.
Ειδικά για την Τσικνοπέμπτη ετοιμάζονται κοτόπουλο παϊδάκια στη σχάρα, αγριογούρουνο με δαμάσκηνα και πατάτες και χοιρινό στη λαδόκολλα. Δείτε περισσότερα στο maxh.gr.

 

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ «Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ»

Ανάψτε φωτιά, ετοιμάστε τη σχάρα και «ρίξτε» πάνω μπριζολάκια και λουκάνικα από το κρεοπωλείο «Ο Νικολάκης» στη λεωφόρο Αθηνών για να γιορτάσετε μερακλίδικα την Τσικνοπέμπτη.
Ο υπεύθυνος, Νίκος Λάμπης, εδώ και 15 χρόνια προμηθεύεται μόνο ελληνικά κρέατα και μάλιστα σε εξαιρετικές τιμές! Και στις μεγάλες παραγγελίες δίνει και δωράκι...

 

ΠΙΑΤΟΚΑΜΩΜΑΤΑ

Ξεφάντωμα μέχρι πρωίας

Εδώ το κέφι χτυπάει ...κόκκινο. Η εξαιρετική ορχήστρα, το πεντανόστιμο φαγητό, το γρήγορο service και οι προσιτές τιμές συντελούν στο να είναι το μεζεδοπωλείο «ΠΙΑΤΟΚΑΜΩΜΑΤΑ» μονόδρομος στη διασκέδασή σας.
Κλείστε γρήγορα τραπέζι και ξεφαντώστε μέχρι το πρωί.  Ανοιχτά κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή με ζωντανή μουσική, καθώς και όλες τις γιορτινές μέρες.

 

ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ

Είναι η μέρα του !

Κρεατοφαγία με πολύ στιλ και άπαιχτη γεύση στο «ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ»  την ψησταριά που έχει καθιερωθεί, γιατί το κρέας δεν μπαίνει στην κατάψυξη.
Απολαύστε καλαμάκια, μπιφτεκάκια, προβατίνα, φιλέτο κοτόπουλο σε πιτούλα, αλλά και  χοιρινά μπριζολάκια λαιμού και πολίτικο κεμπάπ γιαουρτλού. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε τα λαχταριστά burger και τις τορτίγιες. Εσείς που θα τσικνίσετε σπίτι, τηλεφωνείστε για παραγγελίες.

 

«ΚΟΥΛΗΣ» ΚΑΝΗΘΟΥ

Ανανεωμένος και ...άπαιχτος

Με ανανεωμένη τη σάλα του σας περιμένει το ψητοπωλείο «Ο ΚΟΥΛΗΣ» στην παραλία Κανήθου να τσικνίσετε με τα σούπερ κρεατικά τους. Παϊδάκια λουκούμι, καλοψημένες μπριζολίτσες, κοντοσούβλι, κοτοπουλάκι σούβλας.  Όσο για το γύρο, ...άπαιχτος σε όλες τις εκδοχές (χοιρινό, κοτόπουλο, ντονέρ).  Μπορείτε να τα γευτείτε και στο σπίτι σας καλώντας στο τηλέφωνο.

 

«ΚΟΥΛΗΣ» ΓΗΠΕΔΟΥ

Ειδικοί στα κοψίδια

Την τιμητική τους έχουν τα κοψίδια  στο ψητοπωλείο «Ο ΚΟΥΛΗΣ» (25ης Μαρτίου & Αντ. Νίκα, περιοχή γήπεδο). Λαχταριστό κοκορετσάκι, κοντοσούβλι, αρνάκι κ.α. “αναστενάζουν” στη σούβλα (φωτό), ενώ ...παίζουν και παϊδάκια, μπριζολίτσα και μπιφτέκι γεμιστό σπέσιαλ. Μπορείτε όλα να τα γευτείτε στην όμορφα διακοσμημένη σάλα του ή με delivery.

 

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ «Ο ΦΩΤΗΣ»

Γευστικοί πειρασμοί

Μαγαζί γωνία με άνετη σάλα, το ψητοπωλείο «Ο ΦΩΤΗΣ» ετοιμάζει για εσάς καθημερινά λαχταριστούς  κρεατο...πειρασμούς. Μπριζολίτσα στα κάρβουνα, μπιφτεκάκι γεμιστό, πιτοτυλιχτά της αρεσκείας σας και από σούβλα κοτοπουλάκι, κοντοσούβλι χοιρινό ή προβατίνα κ.α.
Εάν το τσικνίσετε στο σπίτι, καλέστε  και κερδίστε δώρο μία Lux Cola 1,5 l επιλέγοντας 5 τυλιχτές πίτες ή αγορές άνω των 15 ευρώ. 

 

KOYTOYKI TOY ΠΛΑΚΑ

Ο απόλυτος τρόπος να γιορτάσεις την Τσικνοπέμπτη  είναι να κλείσεις τραπέζι -έγκαιρα- στο «ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΠΛΑΚΑ». Παρεΐστικος χώρος, λαϊκορεμπέτικη ζωντανή μουσική και λαχταριστά πιάτα, όπως σεφταλιές, λουκάνικα, πανσετάκια, απίστευτα σουτζουκάκια με ρύζι κ.α.!  Ανοιχτά όλες τις μέρες εκτός Δευτέρας.